Erdoğan ve Biden NATO zirvesi öncesi bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Biden ile bir araya geldi. Bir süre sohbet eden ikili, gazetecilere poz verdi. Daha sonra liderler, aile fotoğrafı çektirdi.

GİRİŞ 29.06.2022 12:55 GÜNCELLEME 29.06.2022 14:41
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İspanya'daki NATO Liderler Zirvesi'nde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile fotoğrafı çekimi sırasında ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi.

Tokalaşan iki lider bir süre sohbet etti. Erdoğan ve Biden'a daha sonra İngiltere Başbakanı Boris Johnson da katıldı. İki lider, daha sonra NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile birlikte gazetecilere poz verdi.

Daha sonra zirveye katılan liderlerle aile fotoğrafı çektirildi.

Fotoğraf çekiminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağında İngiltere Başbakanı Boris Johnson, solunda ise Slovenya Başbakanı Robert Golob yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafı çekimi sonrasında ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere Başbakanı Johnson, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile tokalaşarak ayaküstü sohbet etti.

Liderler, daha sonra " Ukrayna" konulu birinci çalışma oturumuna geçti.

 

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 41
  • İzzet azmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban.REIS be ne kadar da yakışıyorsun var ya rabbim uzun versin bitanesin valla nasıl hop oturup hop kaldırıyorsun bunlari
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    nato aslında çöktü. abd bunu biliyor. inanın ingilizler rusya ile savaşa girsin rusya iki saatte londrada.kimse rusyaya baş egdiremez
    Cevapla
  • Canacan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gevur bize gelince oyalama onalara ise habire toplantı yani sahada sürekli pres. Bize tmm hallederiz diyalog içindeyiz güçlü ilişkilerimiz var mutefigiz kongreye danışayım yok öyle yok böyle ama kendileri için hemen 1.saat 10 dakika İsveç Fin almış alacağını. Bize ise içi boş vaatler.
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla tuz verme bu bunağa reis. Hakkımızı al yol ver bu denyoya.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey bı kenara keşke dünya hep böyle komple birlik olsa dostluk içinde yaşasa insanlar su f 35 den alabilseydik yani o kadar şey var ki muttefiksin dostsun gibi ama kısıtlama var falan yani hoş şeyler değil şu pozlara bakınca ne güzel diyor insan ama samimiyet önemli olan umarım dünya dostluk içinde yaşamayı öğrenir savaşlar olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor