ABD'nin Chicago eyaletinde kavga: 2 ölü, 3 yaralı

ABD'nin Chicago eyaletinde çıkan kavgada bir kişinin ateş açması üzerine 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

ABD'nin Chicago eyaletinde kavga: 2 ölü, 3 yaralı
ABD'nin Chicago eyaletinde kavga: 2 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 02.07.2022 03:17 GÜNCELLEME 02.07.2022 03:17

Polisten yapılan açıklamada, tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayın saldırıya uğrayanların iş yerlerinden ayrıldıkları 01.45 sularında meydana geldiği duyuruldu.

20'li yaşlardaki 2 kişinin hastanede öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kaydedilerek, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Polis, kimsenin gözaltında olmadığını aktarırken, saldırganla ilgili henüz ayrıntı açıklanmadı. Son yıllarda Chicago'da ölümcül şiddet olaylarında artış gözleniyor.

Bu yılın başlarında bir fast food restoranında yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi ölmüş, 7 kişi yaralanmıştı. Yine bu yılın başlarında Millenium Park'ta bir çocuk silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail mesajı!
CHP'li Fatih Portakal'ın mücahit Hamas ve Ebu Ubeyde hazımsızlığı: Terörist yüzünü kapatır