Teksas'ta silahlı saldırı: 2 kişi öldü

ABD'nin Teksas eyaletinde dün akşam yaşanan silahlı saldırıda vurulan 2 genç hayatını kaybetti.

Teksas'ta silahlı saldırı: 2 kişi öldü
Teksas'ta silahlı saldırı: 2 kişi öldü
GİRİŞ 02.07.2022 23:10 GÜNCELLEME 02.07.2022 23:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Teksas eyaletinin Harris İlçe Şerifi Ed Gonzales, Twitter'da, bir apartman kompleksinde dün meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişinin vurulduğu ve hastaneye kaldırılan yaralılardan 17 yaşlarındaki 2 siyahi gencin hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

Gonzales, 1 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, bazı şüphelilerin gözaltına alındığını belirtti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Vahşi batı! 1 yıl önce Şikayet Et
    Teksas eski orjinal günlerine geri dönüyor anlaşılan..!sadece filmlerde,çizgi romanlarda kalmayacak, tarih tekerrür edecek gibi..!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bize ne Texas'tan arkadaş!!! illa dünyanın her tarafındaki kötü haberleri paylaşmak ve insanların psikolojisini gereksiz yere bozmaya çalışmak zorunda mısınız???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu