Sırbistan gençleri gönüllü askerliğe çağırdı

Sırbistan Savunma Bakanlığı, ülkedeki gençleri gönüllü askerlik yapmaya çağırdı.

GİRİŞ 03.07.2022 01:36 GÜNCELLEME 03.07.2022 21:43
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sırbistan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, ülkedeki 19-30 yaş arasındaki gençlerin gönüllü olarak 6 ay süreli askerlik hizmeti yapmaya davet edildiği duyuruldu.

Açıklamada, gönüllü askerlik görevini yerine getirmek isteyenlerin askeri alana gidiş dönüş biletlerinin karşılanacağı, hizmet süresi boyunca sağlık sigortalarının ödeneceği ve aylık 323 euro ödenek verileceği ifade edildi.

Bakanlık ayrıca, 6 aylık gönüllü askerlik hizmetini başarılı olarak tamamlayanlara, Sırbistan Ordusu'nda profesyonel olarak görev hakkı verileceğini duyurdu.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 21
  • Şaban 1 yıl önce Şikayet Et
    Sılav ırkı TEHLİKE'dir !
    Cevapla
  • Şaban 1 yıl önce Şikayet Et
    Sılav ırkı TEHLİKELİ'dir !
    Cevapla
  • Bayrampasali Bosnak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar katil surusu sirplar fanatik millet ve 91ile95 3. ic cephede savastilar.savasmak ve öldurmek onlarin genetiginde var hafife almayin
    Cevapla
  • Memoli 1 yıl önce Şikayet Et
    onlarin hakkindan biz geliriz aga.Turan irkini ve Turk milletini hafife alma.1992-1995 savasinda katledilen masumlari henuz unutmadik.O defter ve hesap henuz kapanmadi.Kurt ayaga kalktiginda cakallarin saltanati sona erecek ve kimin daha adalet ve baris icin daha tehlikeli bir irk oldugu anlasilacaktir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sibrlar avrupa ülkesi degil
    Cevapla
  • Cerrah 1 yıl önce Şikayet Et
    biz hazır kıtayız, Reisin bir emri yeter, yalnız Maşallah çok silah geliştirdik, bi oryantasyon eğitimi alsak fena olmaz ;)
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Çuvallamışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı