Rusya'da peş peşe patlamalar: Ölü ve yaralılar var!

Rusya'nın Belgorod kentinde meydana gelen çok sayıda patlamada en az 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 03.07.2022 12:21 GÜNCELLEME 03.07.2022 12:21
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Ukrayna sınırı yakınında bulunan Belgorod kentinde çok sayıda patlama sesi duyuldu.

Belgorod Bölge Valisi Vyacheslav Gladkov sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, en az 11 apartman ile 39 evin zarar gördüğünü ve bunlardan 5’inin tamamen yıkıldığını söyledi.

Sivil yerleşim alanında yaşanan patlamalarda en az 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin de yaralandığını belirten Gladkov, "Yaralılardan 2'si hastanede tedavi görüyor. Aralarından biri 10 yaşında çocuk. Doktorlar gerekli tüm müdahaleleri uyguluyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını da söyleyen Gladkov, "Muhtemelen hava savunma sistemleri çalıştı" açıklamasında bulundu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • HEREDOT CEVDET 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş, taş taş üstünde kalmadı Ukrayna'da , siz hâlâ 5 ev zarar gördü diyorsunuz....
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya fırsatını bulduğunda 100 müdür sene önceki gibi İstanbul' saldırır.Abde ve Rusya iki düşman gibi görünüp aynı zihniyet ve akıl ile (şeytani)yönetilen ve dünyaya dizayn veren güçlerde.Küfür tek millet, müslümanlar ise 72 fırka...
    Cevapla
  • Eskr. 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaş yapmak hile yapmak bu işlerin doğal davranış biçimidir hayat zaten simetrik değil asimetriktir bilmeyenler öğrensin lütfen bu coğrafya kolay vatan olmadı bizlere naif arkadaşlar bayrak demek yediginiz somun ekmek giydiğiniz don hanımlarımızın namusu demektir;onunda arkasında mehmetcik vardır,aynı geminin yocusuyuz ayrım yapanlar direksiyon hükümet gemi devletimizdir,aynı bahçenin gülleriyiz rengimiz farklı olabilir ama istikbalimiz ile istiklalimiz aynı gemi aynı bayrak aynı devlettir okumuş cahillere duyurulur kalın sağlıcakla allah ekmegimiz olan vatanımızı ile devletimizi korusun tüm kalleş milletlerden.
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    dunya bu israil vurur iken suclu filintin ilan edersen bir zaman gelir tersi olur diger konu ise rusya musliman uzerinde silah deniyoruz diye sov yapiyor idi su an dunya rusya karsi silah deniyor tabi zaman ile usa belasini allah verir bakalim bu cin mi olacak
    Cevapla
  • Fahri25 1 yıl önce Şikayet Et
    abd ve ingilizler yapmıştır.bir taşla iki kuş vurdular.biri rusya diğeri bati kaybetti.insallah rusya kazanır eğer ukrayna kazanırsa aynısı başımıza getirirler.yunanistani kışkırtarak bize savaş açacaklar.insallah kaybederler bizde kurtuluruz.bayraktar tb2 biz neden ukrayna veriyoruz.rusya kaybederse biz de kaybederiz bence,
    Cevapla
  • Ahmet Y 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ikisi de kaybeder. Niye illa biri kazanmak zorunda, neticede hepsi barbar ve çocuk katili. Lütfen unutmayalım küfür tek millettir ve içlerinden hangisi güçlü olursa olsun alemi kainata zulmün en ilerisini yapmaktan asla çekinmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu