Danimarka'da AVM'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki bir alışveriş merkezinde silah saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 03.07.2022 23:22 GÜNCELLEME 03.07.2022 23:22
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Amager bölgesindeki Field's adlı AVM’de silah saldırı düzenledi. Silah seslerinin duyulması üzerine müşteriler AVM’yi koşarak terk ederken, olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.



Saldırının ardından basın toplantısı düzenleyen Emniyet Müdürü Soren Thomassen, saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ifade ederek, net bir sayı vermedi.

Saldırıyla bağlantılı 22 yaşındaki Danimarkalı bir erkeğin gözaltına alındığını aktaran Thomassen, saldırının nedeninin henüz bilinmediğini fakat “terörizmi” dışlamadıklarını aktardı. Thomassen, başka saldırganlara dair bir iz olmadığını ifade etti.



Görgü tanıkları ise, saldırganın bir "av tüfeği" taşıdığını belirtti. Field's, 140'tan fazla mağaza ve restoran ile Danimarka'nın en büyük alışveriş merkezi olarak biliniyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 155
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupa yapan kendi adamlarin oldumu ya deli derler ya sorunlu ayni seyi yabanci yapti mi terør islam su bu o da deli dengesi olsa bile onu islami ilan ederler kendi halki yaptimi mi olayi hemen kapatirlar
    Cevapla
  • Çiçek. 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yaşattıklarını yaşatıyor bu TERÖRE DESTEK VERİRSİN. Gün gelir senin yüregine ateş düşürür aynı acıyı tadarsın ateş düştüğü yeri yakar etme bulma
    Cevapla
  • Müslüman Kürtler 1 yıl önce Şikayet Et
    Belalarını kendi ellerinden bulsun kefereler
    Cevapla
  • dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlara yıkamamışlarmı bi daha araştırsınlar belki adam caminin önünden falan geçmiştir.
    Cevapla
  • KAYAR 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk/ypg/sdg adı her ne olursa olsun pkknin adamları veya BAĞLANTILI KİŞİLERİN İŞİ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK TÜRKİYE BİZİ BURADAN KOVDURTAMAZ DİYE HÜKÜMETE GÖZ DAĞI DAHA ÖNCEDE İSVEÇİN BAŞBAKANINI OLUF PALMEYİ ÖLDÜRDÜLER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...