Bulunması için 1,2 milyon dolar harcandı: Saklandığı ortaya çıktı

ABD Sahil Güvenlik yetkilileri üç gün boyunca Porto Riko'nun kuzeyinde kaybolduğu bildiren Harold Carrion'u aradı. 1,2 milyona mal olan arama çalışmalarının sonucunda Carrion terk edilmiş bir bir yapıda saklanırken bulundu.

Bulunması için 1,2 milyon dolar harcandı: Saklandığı ortaya çıktı
Bulunması için 1,2 milyon dolar harcandı: Saklandığı ortaya çıktı
GİRİŞ 03.07.2022 23:03 GÜNCELLEME 03.07.2022 23:03

Porto Riko'daki yetkililer annesi tarafından kaybolduğu bildirilen 23 yaşındaki Harold Carrion'u bulmak için seferber oldu.

ABD'NİN YARISI KADAR YER ARANDI

Acil durum yönetimi yetkilileri ve diğerlerinin Salı günü başlayan ve 1,2 milyon dolardan fazlaya mal olan arama kurtarma çalışmaları sonucunda ABD topraklarının yaklaşık yarısı büyüklüğünde bir alan tarandı.

SAKLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sonunda Carrion, kuzey sahil kasabası Arecibo'da terk edilmiş bir yapıda saklanırken bulundu. Polis, Carrion'u gözaltına aldı ancak herhangi bir şeyle suçlanıp suçlanmadığı belli olmadı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!