FBI ve MI5'tan dünyayı sarsacak ortak bildiri: Tarihin en kanlı savaşı olacak

İngiltere ve ABD güvenlik servislerinin başkanları Çin'den gelen tehdide karşı uyarılarda bulunmak için ortak bildiri yayımladı.

GİRİŞ 07.07.2022 07:23 GÜNCELLEME 07.07.2022 09:29
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

BBC'nin haberine göre; FBI direktörü Christopher Wray, "Çin, ekonomik ve ulusal güvenliğimiz için uzun vadeli en büyük tehdit" dedi.

MI5 başkanı Ken McCallum, hizmetinin son üç yılda Çin faaliyetlerine karşı çalışmalarını iki katından fazla artırdığını ve tekrar ikiye katlayacağını söyledi.

"TARİHİN GÖRDÜĞÜ EN KANLI SAVAŞLARDAN BİRİ OLACAK"

FBI'dan Wray, Çin'in Tayvan'ı zorla alması durumunda, bunun; dünyanın gördüğü en korkunç, en kanlı savaşlarından biri olacağını ifade etti.Christopher Wray

Wray, Çin'in Ukrayna'daki çatışmadan "her türlü dersi" çıkardığını söyledi. Wray, Çin'in Batılı devletlerin Rusya'ya yaptırımlarını dikkatle izlediğini ve buna yönelik ekonomik bir hazırlık yaptığını da iddia etti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 122
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    provakator armegedoncu amerika . sen sağmı çıkacaksın o savaştan zannediyorsun .
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi de kendileri ne o zaman melek mi butun dunyayi maf edenler bunlar da var liste akli sira cine gaz verip rusya gibi olsun sonra tek guc biz kalalim diyorlar acil bizim de nukler silahimiz olacak bu kadar dusman var iken
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    tehdit başka bir şey değil. putin es geçti ve meydan okudu hadi dedi ne duruyorsunuz...nato dediginiz şey sanki rusya ve çini durdurabilirmi ...bence durduramaz.ipin ucu uzayda ve rusya ve çin uzaya hakim
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Dengeler değişiyor, Çinin önlenemez yükselişi savaş ile önlenirse, Son savaş muhtamelen dünyanın sonu olacak,
    Cevapla
  • Fikir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecüc mecücler bunlar olsa gerek
    Cevapla
  • Muazzez yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Müslüman ülkelerin insanlarını katlederek en kanlı savaslari yapmadınız mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!