Geert Wilders yine haddini aştı! Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

İslam'a ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) yönelik nefret söylemleriyle bilinen Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, skandallarına bir yenisini daha ekleyerek Kurban Bayramı ile ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Geert Wilders yine haddini aştı! Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım
Geert Wilders yine haddini aştı! Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım
GİRİŞ 09.07.2022 12:55 GÜNCELLEME 09.07.2022 12:56
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yaptığı çağrı sonrasında Twitter hesabı bir süreliğine kapatılan Wilders, aldığı ölüm tehditlerine rağmen bugün attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı.

Nisan ayında İslam dini ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) yönelik sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders yine rahat durmadı.

Geert Wilders

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yönelik "Biz her zaman Müslümanlığa karşı özgürlüğü seçiyoruz ve asla kazanamayacaksınız" çağrısı sonrasında ölüm tehditleri alan ve Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bazı mesajlarını silince hesabına yeniden kavuştu ancak skandal paylaşımlarına devam ediyor.

KURBAN BAYRAMI İLE İLGİLİ SKANDAL PAYLAŞIM

Twitter'da 1 milyon takipçisi bulunan İslam düşmanı ırkçı Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de büyük tepki çeken bir paylaşım yaptı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Kurban kesim anına ilişkin bir fotoğrafı paylaşan Geert Wilders, attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı. Wilders'ın paylaşımına sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yorumu geldi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    bu itin daha azılıları bizzat içimizde yaşıyor. bunun esamesi bile okunmaz.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Kum saatini ters cevırıp iyi taraftan bakalım. Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilderse teşekkürlerr aslında. Ülkemiz içinde milli ve manevi değerlerimizi kötüleyenlerrrr, Batının tek dişi kalmış medeniyetini yere göğe sıgdıramayanlar haricinde "İslam alemi geneline İslam dinine sarılmanın önemini " hissettirdiği için..
    Cevapla
  • M. Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın laneti, senin ve senin gibilerin üzerinde olsun..
    Cevapla
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    saçlarını sarıya boyatan çakma hollandalı...yahudi
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan cümlelerinden başka elinden hiç bir şey gelmeyen bu islam düşmanı zavallı ancak böyle gündemde kalmaya çalışıyor. Cehennemin bile nefret ettiği bir zavallı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki