Arabada unutulan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

ABD'nin Florida eyaletinde üç yaşındaki bir çocuk, 34 derece sıcaklığın altında arabada unutuldu. 6 saat boyunca arabada kalan talihsiz çocuk hayatını kaybetti.

Arabada unutulan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Arabada unutulan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
GİRİŞ 12.07.2022 16:18 GÜNCELLEME 12.07.2022 16:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Florida eyaletinde bir anaokulunun önünde 6 saat boyunca arabada unutulan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Miami Herald'ın haberinde çocuğun anne babasının Lubavitch Eğitim Merkezinde görevli olduğu, sabah saatlerinde okula giderken babanın yanlışlıkla arabayı çocuğun üzerine kitlediği belirtildi.

Hava sıcaklığının pazartesi günü 34 dereceye yaklaştığı Miami'de görgü tanıkları, okuldaki bir çocuğun arabada kalan çocuğu bütün gün görmediğini söylemesi üzerine ailenin harekete geçtiği ancak çok geç kalındığını aktardı. Arabadan çıkarılan çocuk, hastaneye götürüldü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, ölümün bir kaza olup olmadığını belirlemek için babanın ifadesini aldı.

Olayla ilgili açıklama yapan Lubavitch Eğitim Merkezi Müdürü Dean Korf, "Hiçbir kelime hissettiğimiz kalp kırıklığını ve üzüntüyü anlatamaz" dedi.

Yüksek sıcaklıkların hakim olduğu Florida'da 2018 ve 2019 yıllarında 53 çocuk araçta unutuldukları için hayatını kaybetmişti. Edinilen bilgiye göre ölen çocukların çoğunluğu ise ebeveynleri tarafından arabada unutuldu.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 2
  • Türk Gücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle Anne veya baba olmaz olsun,kahrolsun insallah..6 saat ne demek ya !
    Cevapla
  • VicdansizliginBoyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğunu hadi bir an unutursun da 6 saat boyunca nasıl hatırlamazsın, inandırıcı degil, resmen cinayet. Bur de süslü hazırlanmış laflar, kalp kırıklığı imiş, senin niye kalbin kırılsın, esya gibi arabada unutulan, 6 saat , hatirlatilmasa belki gunlerce, akla bile gelmeyen sen misin? Bir de kadın düşmanları başlardı, kafinlar şöyle yatim akıllı, erkeğe laf yok, tabi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…