İzlanda Havayolları, Hollanda seferlerinde kendi valiz görevlilerini gönderecek

İzlanda Ulusal Hava Yolları Icelandair, Amsterdam Schiphol havalimanında valizlerin birikmesi, gecikmesi ve kaybolması ihtimaline karşı bu kente yapılacak uçuşlarda, kendi yer hizmetleri görevlilerini göndereceğini açıkladı.

İzlanda Havayolları, Hollanda seferlerinde kendi valiz görevlilerini gönderecek
İzlanda Havayolları, Hollanda seferlerinde kendi valiz görevlilerini gönderecek
GİRİŞ 13.07.2022 22:48 GÜNCELLEME 13.07.2022 22:48

Hollanda kamu yayın kuruluşu NOS'un haberine göre, iki hafta boyunca Amsterdam'a yapılan seferlerde, uçakta iki valiz görevlisinin de yer alacağı kaydedildi.

Icelandair yetkilisinin açıklamasına yer verilen haberde, uçuşlardaki gecikmeleri önlemek için bu yönteme başvurulduğu, valizlerin indirilip yüklenmesi sürecini hızlandırmak için gerekirse hostes ve pilotların da yardımcı olacakları belirtildi.

Uygulamanın devam edip etmeyeceğine, iki haftalık sürenin sonunda, etkililiğine göre karar verilecek.

Schiphol Havalimanı’nda personel eksikliği sebebiyle nisan ayından bu yana uçuşlarda ve valizlerin ulaştırılmasında sıkıntılar yaşanırken yerel medyada çıkan haberlerde, Schiphol'de yolculara ulaştırılmayı bekleyen bagaj sayısının 16 bini bulduğu belirtilmişti.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu