ABD Genelkurmay Başkanı Milley, Yunan mevkidaşı Kostantinos Floros ile görüştü

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'nin, Yunanistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Kostantinos Floros ile ikili ilişkiler ve Ukrayna yardımlarını görüştüğü bildirildi.

ABD Genelkurmay Başkanı Milley, Yunan mevkidaşı Kostantinos Floros ile görüştü
ABD Genelkurmay Başkanı Milley, Yunan mevkidaşı Kostantinos Floros ile görüştü
GİRİŞ 15.07.2022 06:05 GÜNCELLEME 15.07.2022 06:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başkent Washington'da temaslarda bulunan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros, Pentagon'da ABD Genelkurmay Başkanı Milley ile görüştü.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Albay Dave Butler, iki generalin, Rusya-Ukrayna savaşı dahil, ortak konuları ele aldığını kaydetti.

Floros, Pentagon'daki temasları kapsamında, ABD Savunma Bakanlığı Müşteşarı Celeste Wallender, Dışişleri Askeri ve Siyasi İşler Müşteşarı Jessica Lewis, ABD Kara Kuvvetleri Orgeneral James McConville ve Senato Dışişleri Komitesi Başkanı Menendez ile görüşmüştü.

Yunan general ayrıca Lockheed Martin havacılık şirketinin Texas Fort Worth'teki F-35 üssünü ziyaret etmişti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Rudyard ukrayna değil, Türkiye görüşüldü. Hedef saptırma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!