Çete liderini yakalamak için başlatılan operasyonda helikopter düştü: 14 ölü

Meksika'da uyuşturucu çetesi lideri Rafael Caro Quintero'nun yakalanması için yapılan operasyona katılan donanmaya ait bir helikopterin düşmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 16.07.2022 11:23 GÜNCELLEME 16.07.2022 11:27

Meksika'da uyuşturucu çetesi lideri Rafael Caro Quintero'nun yakalanması için yapılan operasyona katılan donanmaya ait bir helikopter düştü ve 14 kişi öldü.

Meksika donanması, askeri helikopterin Sinaloa eyaletinde düştüğünü açıkladı.

14 kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

ÇETE LİDERİ YAKALANDI, ABD'YE İADE EDİLEBİLİR

Öte yandan Meksika Donanma Sekreterliği (SEMAR), Meksika ve ABD hükümetleri tarafından yıllardır aranan uyuşturucu kaçakçısı Quintero'nun, Meksika'nın Sinaloa eyaletinde yer alan Choix kenti etrafında yakalandığını açıkladı.

Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) en çok aranan 10 kaçak listesinde yer alan Quintero'nun, ABD'ye iade edilebileceği kaydedildi.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz