Hırsızlar marketteki ATM'yi patlattı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir marketin dış cephesinde yer alan ATM hırsızlar tarafından patlatıldı. Patlama sonu market ile çevredeki binalarda ciddi hasar oluştu.

Hırsızlar marketteki ATM'yi patlattı
Hırsızlar marketteki ATM'yi patlattı
GİRİŞ 16.07.2022 20:35 GÜNCELLEME 16.07.2022 20:36

Hollanda polisi, başkent Amsterdam'ın güneybatısındaki bir marketin içerisinde yer alan ATM'nin, hırsızlar tarafından patlatılması sebebiyle markette ciddi hasar meydana geldiğini açıkladı.

Amsterdam polisinin yazılı açıklamasında, Osdorp bölgesindeki bir marketin dış cephesinde yer alan ATM'nin, sabah 05.30 sularında hırsızlar tarafından patlatıldığı açıklandı.

Henüz infilak etmeyen patlayıcı olması ihtimaline karşı marketin boşaltıldığı ve bomba imha ekiplerinin olay yerine sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamada, marketin yanı sıra çevredeki binalarda da ciddi hasar meydana geldiği ve güvenlik sebebiyle etraftaki binaların boşaltıldığı belirtildi.

Görgü tanıklarının olay yerinden siyah giyimli 2 şüphelinin motorla hızla uzaklaştığını anlattığı belirtilen açıklamada, şüphelileri yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler