Rusya'dan çok sert tehdit: Ukrayna'yı kıyamet bekliyor

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna tarafından Kırım'a bir saldırı olması durumunda karşılık vereceklerini söyleyerek, "Kırım'a saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor" dedi.

Rusya'dan çok sert tehdit: Ukrayna'yı kıyamet bekliyor
Rusya'dan çok sert tehdit: Ukrayna'yı kıyamet bekliyor
GİRİŞ 18.07.2022 03:06 GÜNCELLEME 18.07.2022 03:10
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna-Rusya Savaşı ve Rusya'nın batı ile ilişkilerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Medvedev, Ukrayna yönetiminin Kırım'ı, Rusya'dan geri almak ve Kırım Köprüsü'ne saldırı düzenlemek gibi söylemlerine yönelik, "Zaman zaman bir takım açıklamalarla ortaya çıkan bazı yüceltilmiş kanlı palyaçolar bizi tehdit etmeye çalışıyor. Kırım'a yönelik saldırıdan bahsediyorum. Böyle bir şey olması durumunda Ukrayna için kıyamet günü gelecek. Çok hızlı ve sert bir şekilde olacak ve saklanmak mümkün olmayacak. Yine de bu tür açıklamalarla genel durumu kışkırtmaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

"BATI BİZİ KISKANIYOR"

Batılı ülkeler ile yaşadıkları gerilime de değinen Medvedev, "ABD ve bazı Avrupa ülkelerinin amacı, Rusya'nın gelişimini mümkün olduğunca engellemektir. Birçok yönden bizi ve yeteneklerimizi kıskanıyorlar. Dünyayı olduğu gibi algılamalıyız. Ülkemiz tüm devletleri memnun edemez. Memnun etmeye çalışan devletler, egemenliklerini ya tamamen ya da kısmen kaybederler. İşte o zaman başkalarının uydu devleti olursunuz. Çok uzun süredir ülkemiz kendine yetiyor ve kimsen uydusu değil" şeklinde konuştu.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 76
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bitecek, değil kırım bütün rus envanteri ülkeler dağılacaklar
    Cevapla
  • ErenDerdiçok 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaş bölgesinde nükleer veya biyolojik bir saldırı geniş alanda etkin olacağı unutulmamalıdır önüalınamaz felaket günleri için değil insanlık barış için çaba göstermeli Karadenize hakim coğrafyada tüm ülkeler böyle olası saldırıda etkileri yaşar.
    Cevapla
  • Emrehan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında ABD Japonyada büyük bir yenilgiye uğrayınca çareyi atom bombası atmakta buldu. Savaşın sonucuna baktığın zamanda kazanan ABD gözüküyor. Burdada durum bu olacak. Rusya istediğini alamazsa daha ağır silahlara yönelecek. Tarih tekerrürden ibarettir.
    Cevapla
  • dinlene dinlene 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar hakikaten çok akılsız adamlar. Kaba kuvvetle iş yapacaklarını sanıyorlar. Ukraynaya girerek amerikanın tuzağına çekildiler. amerika bunları dinlene dinlene dövüyor. ikide bir yok nükleer atarız, yok 3. dünya savaşı çıkar diye insanları korkutacaklarını sanıyorlar hala. O kadar kayıplarına rağmen ukraynada birkaç tane ufak ilçe alabildiler sadece. Sonuçta zayıf rusya bizim işimize gelir.
    Cevapla
  • Ey Türk gençliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen olsaydın ne yapardın acaba mahallenin akıllısı., aklın yok fikrin var misali evde sallıyon. Seni dünyanın farkedememesi ne acı!
    Cevapla
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rus halkı savaşmak için gerekli bir sebep görmüyor. Rusya kendi askerini cepheye sürmüyor, ülkesindeki azınlıkları cepheye sürüp harcıyor. Azınlıklar da bu durumun farkında ve homurdanmaya başladılar. Rusya bu kadar silah üstünlüğüne rağmen bu yüzden cephede ilerleyemiyor, azınlıklar Ruslar için ölmek istemiyor. Putin bu yüzden kızgın ve çaresizlik yüzünden nükleer silaha başvurma eğiliminde.
    Cevapla
  • Engin Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bilgilerin oldukça yanlış arkadaşım. Rusya şu anda Ukrayna'nın denizle bağlantısını kesti veya kesmek üzere. Sivil liman Movipol'u işgal etti. Askeri liman Odessa'yı da işlevsiz duruma getirdi ve yakında orayı da ilhak ettiğini açıklayacak gibi görünüyor. Rusya sınırındaki iki büyük bağımsız bölgeyi kontrolüne aldı. Ukrayna'nın ekonomisi ise elaleme muhtaç duruma geldi. Bunları Putin güzellemesi yapmak için yazmıyorum. Sadece o soytarı Zelinsky'nin güzelim ülkesini mahfettiğini vurgulamak istedim.
    Cevapla
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarih Değişimdir. Rusya Ukrayna'ya saldırarak kendi sonunu getirecek olaylar dizisini başlattı. Rusya'nın yeterli silahı ve enerjisi var ama bu süreci taşıyabilecek nüfus yapısına sahip değil. Şimdilik içindeki azınlık halkları asker olarak kullanıyor ama süreç uzadıkça azınlıklar Rusya'ya başkaldıracaktır. Ruslar kendi çıkarları için kendileri savaşıp kendileri ölsün, Ruslar bizi harcıyor, bu bizim savaşımız değil... gibi sesler çoğalıyor. Batılılar da bunun farkında olduğundan savaşı uzatıyorlar. Rusya savaş sürecini uzatmakta ısrar ederse azınlık halkların desteğini kaybedecek, Kırım ve Kafkaslardan tamamen çekilecek ve sadece Ruslardan oluşan bir Kuzey ülkesi olarak yalnız kalacaktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu durum Rusya'yı yasaklı silahlar kullanmaya mecbur bırakabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde