Biden’a yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'a 30 Temmuz'da yapılan Covid-19'un testinin de pozitif çıkmasının ardından yeniden karantinaya girmişti. ABD Başkanı Joe Biden'a yapılan son Covid-19 testinin pozitif çıktığı aktarıldı.

GİRİŞ 04.08.2022 02:35 GÜNCELLEME 04.08.2022 09:21
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Biden'ın doktoru Kevin O'Connor yayınladığı mektupta, Biden'a yapılan son Covid-19 testinin pozitif çıktığını ifade ederek, "Başkan kendini iyi hissediyor. Bu sabahki test, Başkan'ın keyif aldığı hafif bir antrenmanı bitirmesinin ardından yapıldı" dedi.

Biden'ın ara sıra öksürdüğü ifade edilen mektupta, düne göre daha az öksürdüğü aktarılarak, ateşinin, nabzının, kan basıncının, solunum hızının normal olduğu belirtildi. Biden'ın karantinasının devam ettiği aktarıldı.

BIDEN'IN KORONAVİRÜSÜ 'GERİ TEPMİŞTİ'

79 yaşındaki Biden'a 21 Temmuz'da yapılan ilk Covid-19 testi pozitif çıkarken 27 Temmuz'da yapılan iki testinde negatif çıkması sonrası karantinası sona ermişti. 30 Temmuz'da ise Biden'ın Covid-19 testi yeniden pozitife dönmüştü.

O'Connor, Biden'ın testinin yeniden pozitif çıkmasını antiviral ilaç Paxlovid alan hastaların küçük bir yüzdesinde görülen "geri tepme" vakası olarak tanımlamıştı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 63
  • Kacarova 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın yaşasın ölüm onun için kolay bir yol ne kadar yaşarsa okadar iyi olur,sürüne sürüne,eğer ortadoğuda çoluk cocuğun,günahsız sivillerin hakına girdiyse,,ölümlerine sebeb olduysa ,acılar içinde kıvransın
    Cevapla
  • hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    maç biti uzatmaları oynuyor az kaldı cehennemde dostlariyla buluşmaya
    Cevapla
  • zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    evinde otursun ve sağlı ile ilgilensin
    Cevapla
  • xxxxx 1 yıl önce Şikayet Et
    evinde yatması gereken bunak siyaset yapabilirmi, çok yakında abd de seçim var.
    Cevapla
  • şanlı urfali 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman gitti gidecek, ❤️❤️❤️
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...