Rusya: Kovid-19 insan yapımı ve ABD'nin parmağı var

Rusya Silahlı Kuvvetleri Radyasyon, Kimyasal ve Biyolojik Savunma Kuvvetleri Komutanı Igor Kirillov, Kovid-19'un insan yapımı olduğunu ve ABD'nin yürüttüğü projeler çerçevesinde yayıldığını savundu.

Rusya: Kovid-19 insan yapımı ve ABD'nin parmağı var
Rusya: Kovid-19 insan yapımı ve ABD'nin parmağı var
GİRİŞ 05.08.2022 09:15 GÜNCELLEME 05.08.2022 09:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Tüm dünyayı etkisi altına alan, insan hayatını ve küresel ekonomiyi baltalayan Kovid-19 salgınıyla ilgili Rusya Silahlı Kuvvetleri Radyasyon, Kimyasal ve Biyolojik Savunma Kuvvetleri Komutanı Igor Kirillov ABD'yi suçladı.

Salgının ortaya çıkmasında ABD'nin parmağının olabileceğini söyleyen Kirillov, "ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı'nın, Kovid-19'un ortaya çıkmasında rol oynaması ihtimalini değerlendiriyoruz. Ajans, 2009'dan beri yeni koronavirüs türlerini inceleyen Predict programını finanse ediyor" ifadelerini kullanarak, ABD merkezli Metabiota şirketinin Ukrayna'daki bu tür çalışmalarda da görev aldığını hatırlattı.

ABD'li yetkililerin daha önce bu gibi çalışmaları sürekli olarak itiraf ettiğini savunan Kirillov, "ABD yönetiminin dar hedefli biyolojik çalışmaları göz önüne alındığında ve bu tür açıklamalar bizi Kovid-19 pandemisinin nedenlerine ve ABD askeri biyologlarının Kovid-19'un ortaya çıkması ve yayılmasındaki rolüne yeniden bakmaya neden oluyor" dedi.

MI6'ten Koronavirüs açıklaması: İnsan yapımı!MI6'ten Koronavirüs açıklaması: İnsan yapımı!

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • el mişriti 1 yıl önce Şikayet Et
    bende aynı şeyi düşünüyorum
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    abd nin kirli çamaşırları dökülüyor putin artık zor durumda , açıklamaması gereken sırları açıklıyor
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Covit 19 Çinden çıktı. ABDnin parmağı varşa çinin eli var. Her ikisi de, teoriyi ortaya atan ülke de insanlığın en büyük baş belaları değil mi?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya istikrarsızlık yayan şeytanı ülkesi..
    Cevapla
  • marslı 1 yıl önce Şikayet Et
    sallama keçi. o dediğin çin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
IMF'den Türkiye açıklaması