Ukrayna'dan 'Putin dublör kullanıyor' iddiası

Ukrayna İstihbarat Şefi Tümgeneral Kyrylo Budanov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dublör kullandığını öne sürdü.

Ukrayna'dan 'Putin dublör kullanıyor' iddiası
Ukrayna'dan 'Putin dublör kullanıyor' iddiası
GİRİŞ 05.08.2022 12:07 GÜNCELLEME 05.08.2022 12:07
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili, Kiev cephesinden ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Ukrayna İstihbarat Şefi Tümgeneral Kyrylo Budanov, Putin'in son dönemde dublör kullanmış olabileceği belirtti. Ukrayna televizyonuna konuşan Bodanov; Putin'in imajının son dönemde değiştiğini, bunun sebebinin ise dublör kullanmak olduğunu dile getirdi.

BOYU VE KULAKLARINA DİKKATİ ÇEKTİ

Amerikan dergisi Newsweek'in internet sitesinde yer alan habere göre Budanov, son dönemde Putin'in kamuoyunun karşısına çıktığında boyunda ve kulağının şeklinde ciddi değişiklikler olduğunu iddia ederek, "Putin'in dublörlerinin farklı alışkanlıkları, davranışları ve boyu var. Fotoğraflara bakınca kulaklara dikkat etmek gerekiyor. Kulaklar parmak izi gibidir ve her insanın kulağı biriciktir, taklit edilemez" diye şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 21
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Birleşmiş milletler Yahudi güdümünde. BM nin 5 daimi üyesinden birisi Rusya. Dünya ticaretinin yarısı Yahudilerin elinde. Bunun böyle kalması için her şeyi yaptıklarını düşünüyorum. Ben şahsen Rusya yı Türkiye açısından tehlikeli buluyorum çünkü Almanya ve Rusya Osmanlı Türk devletinin yıkılmasına ilk sebep olmuştur.
    Cevapla
  • Sınır 1 yıl önce Şikayet Et
    Zannetmiyorum,ama yuzde gençleştirme yapılmış.gibi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist Yahudi nasıl çalışıyor görüyorsunuz, yazık oldu Ukrayna halkına
    Cevapla
  • AHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlarındaki yönetici çok önemli.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin niye dublör kullansın ki asıl Zelinski kullanması lazım onun ülkesi zor durumda
    Cevapla
  • Cımbız 1 yıl önce Şikayet Et
    Iddianizi desteklemek icin, dublorlerin resimlerini de yanyana koysaydiniz. Eziklik boyle komik durumlara düşürüyor iste, istihbarat muhtemelen oldurmeyi başaramamış bahanesini dillendiriyor:)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz