Plajda feci ölüm! Şemsiyenin sapı göğsüne saplandı

ABD'de plajda güneşlenmek isteyen 63 yaşındaki bir kadın, şiddetli rüzgarın etkisiyle uçan bir şemsiyenin sapının göğsüne saplanması sonucu hayatını kaybetti.

Plajda feci ölüm! Şemsiyenin sapı göğsüne saplandı
Plajda feci ölüm! Şemsiyenin sapı göğsüne saplandı
GİRİŞ 13.08.2022 03:23 GÜNCELLEME 13.08.2022 03:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Karolina eyaletinde meydana gelen olayda 63 yaşındaki Tammy Perreault, öğle saatlerinde plajda güneşlenmek istedi. Ancak bu sırada şiddetli rüzgarın etkisiyle uçan bir şemsiyenin sapı talihsiz kadının göğsüne saplandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine kadına ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Ardından hastaneye kaldırılan kadın, burada yaşam savaşını kaybetti.

GEÇMİŞTE DE BENZER YARALANMALAR OLMUŞ

Horry County Acil Durum Yönetimi sözcüsü Thomas Bell, geçmişte de benzer olayların yaşandığını ifade ederken, ABD Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu ise 2010'dan 2018'e kadar yaklaşık 2.800 doğrulanmamış plaj şemsiyesiyle ilgili yaralanma olduğunu tahmin ettiğini açıkladı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Aksaray68 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki anladiniz siz onu
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    abd de ölümler de anormal oluyor. Dün bir başka haberde pilajda güneşlenirken kumun çökmesi sonucu boğularak ölen bir adam haberi vardı bugün ise bu haber acayip bir ülke.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu