Kim Jong-un ve eşi gözyaşlarını tutamadı

Kore Savaşı ateşkesinin 69. yıldönümü için düzenlenen etkinliğe eşi Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile birlikte katılan Ri Sol-Ju, Kuzey Kore milli marşı çalındığı esnada gözyaşlarına hakim olamadı.

GİRİŞ 16.08.2022 14:54 GÜNCELLEME 16.08.2022 15:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kore Savaşı ateşkesinin 69. yıldönümü nedeniyle Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da düzenlenen anma etkinliği alışılmadık görüntülere sahne oldu.

Kameraların karşısına çok fazla çıkmayan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un eşi Ri Sol-Ju, ülkenin milli marşının çalındığı esnada ağlarken kameralara yakalandı.

Kuzey Kore devlet televizyonu KRT tarafından yayınlanan görüntülerde duygulanan lider Kim Jong-un'un da gözlerinin yaşardığı gözlendi.

Kore Savaşı ateşkesinin 69. yıl dönümü, Pyongyang'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlanmış, yıldönümü arifesinde ise büyük bir havai fişek gösterisinin düzenlendiği ve Kuzey Kore'nin savaş uçağı pilotlarının akrobasi gösterileri yaptığı açıklanmıştı.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 10
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    o abd seni komunist olmaktan kurtardı cahil
    Cevapla
  • ulucak 1 yıl önce Şikayet Et
    vatanını seven; atalarının ne bedellerle bu toprağı vatan haline getirdiğini düşünen her vatanseverin yaptığı gibi yapmış ve milli marş çalarken duygulanmış olabilir .vatansız Amerikan uşakları ve onların tetikçileri anlamaz. bunu kim olayından bağımsız yorumluyorum kim ne kadar doğru ne kadar yanlış o tartışılabilir
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    'Kuzey Kore devlet televizyonu KRT tarafından yayınlanan görüntülerde'...Bir devlet kurumları destekli KRT de onlarda var demek ki...KerizRadyoTelevizyon...
    Cevapla
  • samimi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim solcu gomunisleri buraya göndereceksin.Diktatör diyebiliyorlar mi tombiliye.
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde de vatan sevgisi yerini cep sevgisine bıraktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin