Bella Hadid: Müslüman kültüründen uzak büyümek beni çok üzdü

Filistin asıllı ABD'li ünlü model Bella Hadid, "Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok isterdim. Uzun süre içimdeki Filistinliyi çok özledim ve bu beni yalnızlığa itti" dedi.

Bella Hadid: Müslüman kültüründen uzak büyümek beni çok üzdü
Bella Hadid: Müslüman kültüründen uzak büyümek beni çok üzdü
GİRİŞ 19.08.2022 10:27 GÜNCELLEME 19.08.2022 10:27
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İlk oyunculuk deneyimine hazırlanan ünlü ABD'li model Bella Hadid, Müslüman ve Filistin kültüründen uzak büyümenin kendisini üzdüğünü söyledi.

ANNE VE BABASI BOŞANINCA MÜSLÜMAN KÜLTÜRDEN UZAK KALDI

Babası Filistinli emlak patronu Mohamed Hadid olan ünlü model, GQ dergisine verdiği röportajda, annesiyle babasının kendisi 4 yaşındayken boşanması nedeniyle babasından ayrıldığını, böylece Filistin kökeninden uzaklaştığını belirtti.

Bella Hadid, defalarca Filistin'e destek gösterilerne katılmıştı.

"İÇİMDEKİ FİLİSTİNLİYİ ÇOK ÖZLEDİM"

"Ramy" isimli dizide Müslüman bir genç kızı canlandırmaya hazırlanan 25 yaşındaki model, "Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok isterdim. Uzun süre içimdeki Filistinliyi çok özledim ve bu beni yalnızlığa itti" dedi.

"ÖZGÜR FİLİSTİN" TİŞÖRTLERİ

Filistin'e desteğini sık sık ifade eden Hadid, Ramy dizisinin setinde kendisine "Özgür Filistin" yazılı bir tişört hediye edilince çok duygulandığını da sözlerine ekledi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 34
  • Bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan paran varsa senden kötüsü yok.Ya bu kadının bu kellmeleri söyleme zorunluluğu dahi yok.Para var şöhret var lüx var kısaca herşey var.Etliye sütlüye dokunmayım da demiyor ve hep filistinle müslümanlıkla ilgili paylaşımlar yapıyor.Halen bizim millet hadi ordan gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar.Günahtır yapmayın.Çok zengin olmak büyük beladır.
    Cevapla
  • ucrun 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde de zamanında nefsin her türlü arzusunu tatmış şimdi ise nefsin ve çevresindeki şakşakçıların pençesinden sıyrılıp kendini dine ve müslümanlara vermiş takdir ettiğimiz ünlülerimiz var... hidayet ve tevfik Allahtandır. inşaallah bu yaşadıkları hidayetin ilk adımlarıdır.
    Cevapla
  • pusula 1 yıl önce Şikayet Et
    vay garibim be ne eziyet çekmişş, ama kimse sana iman insanın içinde olur , bunun için bir mekanda yada toplumda olman gerekmez demedi mi?
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Pusula, çok yanlış düşünüyorsun kardeşim. O iş öyle değil maalesef. Keşke o kadar kolay olabilseydi. Bu konuyu mutlaka derinlemesine araştırmanı tavsiye ederim. "Üzüm üzüme baka baka kararır" İşte bunun gibi iman sahibi bir mümin, kafire baka baka, onların kültüründe yaşaya yaşaya kafirleşir, kafir gibi düşünmeye başlar. Bir müslümanın kafirlerin içinde yaşaması iman bakımından çok tehlikelidir. Saygılar.
    Cevapla
  • Hasip 1 yıl önce Şikayet Et
    İmanı olduğu için dertlenmiş, içteki iman yeterli mi ? Dışa vurması gerekmez mi? Amelsiz imam meyvesiz ağaç gibidir diye öğrenmiştik? Tatışmak lazım.
    Cevapla
  • Ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç yaşadın mı başka bi toplumun içinde? Bu insanlardaki iman bizden çok daha samimi olabilir haberin olsun
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan zevki sefa içinde yaşarken senin müslüman kardeşlerin katlediliyordu duygu sömürüsünden başka bir halt değil senin ki.
    Cevapla
  • Pir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen savaşa mı gitmiştin Allah kulu Abdullah
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok zor değil. Yeterki içinde olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi