Kim Kardashian, bilgi testinde Hillary Clinton'ı ezdi geçti

Yale Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, hukuk okuyan Kim Kardashian'la yarıştığı bilgi testinde 4'e karşı 11'le kaybederek hezimet yaşadı.

Kim Kardashian, bilgi testinde Hillary Clinton'ı ezdi geçti
Kim Kardashian, bilgi testinde Hillary Clinton'ı ezdi geçti
GİRİŞ 25.08.2022 16:04 GÜNCELLEME 25.08.2022 16:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, hukuk bilgisi testinde televizyon yıldızı Kim Kardashian karşısında büyük hezimet yaşadı. Hillary Clinton, kızı Chelsea Clinton  ile Apple TV+ için hazırladığı "Gutsy" isimli belgesel serisinde ünlü reality TV yıldızı Kim Kardashian'ı ağırladı.

ANNESİNİ TESELLİ ETTİ

Hukuk okuyan Kardashian, hukuki bilgilerle ilgili soruları içeren yüz yüze testte eski dışişleri bakanını 4'e karşı 11 skorla yendi. Meşru müdafaa, gasp ve hırsızlık arasındaki farklar gibi konulara dair hukuk bilgilerini içeren testte ağır yenilgi alan Clinton, sonucu "İçler acısı" diye niteledi. Chelsea Clinton da avukat olmak için eğitimini sürdüren Kardashian'ın bilgilerinin daha yeni olduğunu söyleyerek annesini teselli etti.

Yale Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Hillary Clinton, kariyerinin ilk yıllarında ünlü bir hukuk şirketinde çalışmıştı.

Clinton ve kızı, belgesel serisinde ABD'li "ilham veren" kadınlarla görüşüyor. Goldie Hawn, Jane Goodall, Megan Thee Stallion ve Kim Kardashian gibi isimler eylülde yayınlanacak programa konuk oldu.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri bunamış, ülkeyi yönetenlere maskot olmak derdinde. Diğeri Hukuk okuyarak kafasının da malum yeri kadar büyük olduğunu, çalıştığını ispatlamak derdinde.
    Cevapla
  • dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    birinin bilgisi yeni hatta okuyor biri ise çürümüş dinazor olmuş unutmuş tabiki aynı değil
    Cevapla
  • ugr 1 yıl önce Şikayet Et
    her ikiside dünya için zararlı
    Cevapla
  • Giray 1 yıl önce Şikayet Et
    Clinton kaset cikarmadan yükseldi
    Cevapla
  • Aladag 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaş farkı :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama