Trump: FBI bana kumpas kurdu

Eski ABD Başkanı Trump, "FBI ajanları kasten dosyaları ve verileri yere saçtı. Sanki bunları ben etrafa atmışım gibi bir algı yarattılar. Mar-a-Lago'daki malikânemde çekilen fotoğrafları kamuoyuyla paylaştılar. Bana kumpas kurdular" dedi.

Trump: FBI bana kumpas kurdu
Trump: FBI bana kumpas kurdu
GİRİŞ 02.09.2022 08:26 GÜNCELLEME 02.09.2022 08:26

ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) ülkenin eski başkanı Donald Trump'ın Florida'daki malikanesine düzenlediği baskın ve yaptığı arama sonrasında Trump'tan tepki geldi.

Eski ABD Başkanı, FBI'ın kendisine kumpas kurduğunu belirterek, detayları kamuoyuyla paylaştı. Trump, "FBI beni dağınık ve suçlu göstermek için Mar-a-Lago'daki malikanemde çekilen fotoğrafları kamuoyu ile paylaştı. FBI ajanları kasten dosyaları ve verileri yere saçtı. Sanki bunları ben etrafa atmışım gibi bir algı yaratmak istediler" yorumunu yaptı.

Trump, "Dosyaların yere dağınık bir şekilde dağıtıldığı fotoğraf ile ilgili bir kafa karışıklığı var. FBI'ın benim evime yaptığı baskında bütün dünyaya bunu göstermek istediler. Fakat bu yanlış. O dosyaları karton kutulardan çıkararak halıların üzerine döktüler ve sanki büyük bir bir şey bulmuş gibi yaptılar. Bunları ben dağıtmadım, onlar dağıttı. Algı karıştırıcı bir durum" dedi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam