Markle ve Prens Harry, uzun bir aradan sonra Prens William ve Middleton ile bir arada

Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Galler Prensi William ve eşi Kate Middleton'a, Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'de hayatına devam eden Prens Harry ve Meghan Markle da eşlik etti. İki çift 2020'den beri ilk kez bir araya geldi.

Markle ve Prens Harry, uzun bir aradan sonra Prens William ve Middleton ile bir arada
Markle ve Prens Harry, uzun bir aradan sonra Prens William ve Middleton ile bir arada
GİRİŞ 11.09.2022 19:29 GÜNCELLEME 11.09.2022 19:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 8 Eylül'de hayatını kaybetmesinin ardından başlayan yas sürüyor.

Dün resmen ülkenin yeni hükümdarı ilan edilen Kral III. Charles'ın oğlu Galler Prensi William ve Galler Prensesi eşi Kate Middleton Windsor Kalesi'nin önünde halkla bir araya geldi. Çifte, 2020 yılında kraliyetten ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ile eşi Meghan Markle katıldı.

Harry-Meghan çiftinin Mart 2020'den beri ilk kez Prens William ve Middleton ile yan yana görüntülendiği belirtildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Prens William'ın Harry-Meghan çiftinin törende yer almasını istediği, Kraliyet ailesinin "bu zor zamanında birlikte görünmesinin önemli olduğunu" söylediği belirtildi.

Markle-Harry ile William-Middleton çifti, araçlarından inerek kalenin önüne halk tarafından Kraliçe için bırakılan çiçeklerin ve notların bulunduğu alanı gezdi, kalabalığı selamladı. Çiftler halkla ayrı ayrı ayaküstü sohbet ederken, çiçekleri de kabul etti.

Öte yandan, Kate ve William, Kraliçe II. Elizabeth’e yakın olmak için kısa süre önce Windsor'a taşınmıştı. Meghan ve Harry'nin ise Kraliçe'nin 19 Eylül'de yapılacak cenaze törenine kadar İngiltere'de kalması bekleniyor.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 2
  • pelin 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi Amerika'dakiler kraliçenin hazinesine göz dikmiş konumda böyle olduğu için de kraliçeyi yıpratıyorlar karalama kampanyaları işte araya casus olarak kadın sokuyorlar torununa gelin olarak içsel olarak kraliçeyi çökertmeye çalışıyorlar
    Cevapla
  • sde 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumla ingiltereyi kurtardın helal olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi