Kadirov: Yakında Ukrayna ordusuna sürpriz yapacağız!

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, "Ahmat" adlı Çeçen özel kuvveti askerlerinin Ukrayna için bir sürpriz hazırladığını, yakında bunu uygulayacağını söyledi.

GİRİŞ 13.09.2022 08:43 GÜNCELLEME 13.09.2022 11:10
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Telegram hesabından açıklama yapan Ramazan Kadirov, "Savaşçılarımız, Ukraynalı haydut oluşumlarına ilgi çekici bir sürpriz hazırladı, yakında öğreneceksiniz. Şimdilik kartları açmayacağım" dedi.

Çeçenistan lideri Kadirov görevi bırakıyorÇeçenistan lideri Kadirov görevi bırakıyor

Kadirov istifa etmeyeceğini açıkladı: Sadece halkıma ve Putin'e sorarak ayrılabilirimKadirov istifa etmeyeceğini açıkladı: Sadece halkıma ve Putin'e sorarak ayrılabilirim

Çeçen güçlerin tüm eylemlerinin net şekilde planlandığını ve hiçbir sapma ya da olağanüstü durum yaşanmadığını iddia eden Kadirov, "Çeçen birliklerinin cesareti, yiğitliği ve kahramanlığı ve müttefik kuvvetlerle yapılan yoğun işbirliği sayesinde özel askeri harekat, Çeçen Cumhuriyeti birliklerinin sorumluluk bölgesinde başarıyla ilerliyor. Ortak çabalarla düşman haydut oluşumlarını tamamen bozguna uğratacağımızdan eminim" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPUTNİK
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 86
  • antiMunafik 1 yıl önce Şikayet Et
    Rus kopegi Munafik terorist yine konusmus....
    Cevapla
  • ÜlkesineSevdalı 1 yıl önce Şikayet Et
    satılmış
    Cevapla
  • Ali.02. 1 yıl önce Şikayet Et
    cecen yada bunu temizleyece bir müsluman yokmu. ecdadini cinleyen .kukla...ukrayna seningibi askerlerine mezar olacak.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydut Katirov, en tezden Allahın kahri sizi bulsun inşaellah..
    Cevapla
  • 67li 1 yıl önce Şikayet Et
    putin'in yalakası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!