Atina Belediyesi binasının ışıkları akşamları kapatılacak

Yunanistan'da enerji kriziyle mücadele çerçevesinde alınan tasarruf tedbirleri nedeniyle Atina Belediyesi binasının ışıklandırması sınırlandırıldı.

Atina Belediyesi binasının ışıkları akşamları kapatılacak
Atina Belediyesi binasının ışıkları akşamları kapatılacak
GİRİŞ 17.09.2022 02:49 GÜNCELLEME 17.09.2022 03:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uygulamaya göre, Atina Belediyesi binasının ışıkları akşamları kapatılacak. Yunanistan'da enerji kriziyle mücadele ediyor.

Atina Belediyesi binasında enerji tasarrufu için ışıklandırmaya sınırlama gidildi. Uygulamaya göre, Atina Belediyesi binasının ışıkları akşamları kapatılacak. Atina'daki arkeolojik alanlarda da ışıklandırma kısıtlamasına gidilecek. Mevcut ışıklandırma sistemleri ise LED kullanımı ile tasarruflu hale getirilecek.

Hafta başında Yunanistan Parlamentosunun ışıklarına sınırlandırma getirilmişti. Enerji tasarrufu için bina yüzeyindeki ışıklandırmanın kapatılmasına, sadece bina çevresindeki güvenlik amaçlı ışıkların kullanılmasına karar verilmişti.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 4
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan yakacak lamba bulamiyor heryer karanlik mite duyurulur
    Cevapla
  • Bozoklu 1 yıl önce Şikayet Et
    İsimsiz ve vatandaş rumuzlu kişiler! Aynı kişi olduğunuz her halinizden belli. Yada aynı kap'tan su içtiğiniz. Burada mevzuyu çarpıtmayın. Belediye binasının ışıklarını kapatan bir Yunanistan nasıl Türkiye 'ye karşı kafa tutacak. Et' in belli bud'un belli misali.
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    müslümanin israf etmemesi gerekirken en fazla israf muslumanlarda. neden ??? hergun tonlarca ekmek,yemek çöpe atılıyor. yaziktir günahtır
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ulkemizdede uygulansin aynisi tasarruf bizde neden yokk ondan sonra yok su oldu bu oldu diyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu