Fransa ve Yunanistan Ege'de ortak tatbikat düzenleyecek

Yunan basınındaki habere göre, Fransa ve Yunanistan Doğu Ege'de ortak tatbikat düzenleyecek.

GİRİŞ 21.09.2022 20:18 GÜNCELLEME 21.09.2022 20:22
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fransa ve Yunanistan'ın Doğu Ege'de ortak tatbikat düzenleyeceği açıklandı. Yunan basınındaki habere göre, Fransa ve Yunanistan Hava Kuvvetleri ile Deniz Kuvvetleri, Doğu Ege'de ortak tatbikat düzenleyecek.

İskiri Adası'ndan Bozbaba Adası'na kadar geniş bir alanda düzenlenmesi planlanan tatbikata; savaş uçakları, helikopterler, özel birimler ve deniz kuvvetlerine ait gemilerle denizaltıların katılması öngörülüyor.

24 Eylül-1 Ekim'de düzenleneceği belirtilen tatbikatın ardından Fransa Savunma Bakanı Sebastien Lecornu'nun Atina'yı ziyaret etmesi bekleniyor.

KAYNAK: NTV
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 35
  • KOMŞUBÖYLEOLMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ana jet üslerimiz haricinde otoyollarımızda süratle revize edilmeli onarım yenileme çünkü savaş uçaklarımız iniş kalkış edebilecek nitelikte yapıldığını bilmekteyim ihtiyaç duyulabilir gaz maskesi olağandan çok enkısa süreçte üretelim mevcut gelişmeler ülkemize yönelik kötü niyetlerin olduğunu bizlere gösteriyor inanın bu defa bir vuracağız pir vuracağız çok ileri gittiler ülkemizin milletimizin sabrı test edilmesinin ötesine erişti gelişmeler alçakça işgal provası gözümüze dayatılan hazırlıkları olaki bir saldırı halinde durmaksızın en şiddetli biçimde askeri tepkiyi görecektir ne dönüş olur nede durmak barış buram buram kokan bir çiçektir oysa.
    Cevapla
  • SERTVURACAĞIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatbikatın zamanlaması iyi değil olası işgalin bedelini çok ağır ödetiriz nülller bomba kullanılacaksa işte ogün bu gündür ülkemiz ciddi tehdit altına girmiş durumda diyalog yolunu kapatıyor malesef.Sebepsiz yere ülkemize yönelik saldırı geri dönüşü olmayacak durulmayacak en sert tepkileri görecektir müttefik devletlerin tatbikat düzenlemeleri olağan durumdur ancak zamanlama manidar adeta ülkemize gözdağı verilircesine.Yılların birikimi var terör destekleri ifadeleri tutumları yetmez gibi işgal ha bu savaş bu coğrafyada kalmaz nükleeri savunmam olaki kullanılacaksa işte bu durumda kullanılır bu pozisyonda kullanan her ülke haklıdır.
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye düsmanlari birlesip egede tatbikat yapacak seferberlik ilan edilmeli ve karsilik verilmeli
    Cevapla
  • Ahmet Can 71 1 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğinizden geri kalmayın gavuroglu gavurlar .
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Libya ile birlikte Fransaya yakın kıyılarda tatbikat yapalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor