İsrail güçleri, Batı Şeria'da bir Filistinliyi öldürdü

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da "aracını askerlerin üzerine sürdüğü" iddiasıyla bir Filistinliyi vurarak öldürdü.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da bir Filistinliyi öldürdü
İsrail güçleri, Batı Şeria'da bir Filistinliyi öldürdü
GİRİŞ 24.09.2022 17:48 GÜNCELLEME 24.09.2022 17:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Nablus'un güneybatısındaki Havat Gilad Yahudi yerleşim birimini yakınında bir Filistinlinin aracını İsrail güçlerinin üzerine sürdüğü iddia edildi.

İsrail güçlerinin herhangi bir zarar görmediği aktarılan açıklamada, söz konusu Filistinlinin bir İsrail askerinin açtığı ateş sonucu öldüğü kaydedildi.

Öte yandan, İsrail Kamu Yayın Kuruluşunun (KAN) haberinde ise Havat Gilad Yahudi yerleşim birimi yakınında bir Filistinlinin aracının İsrail polis aracına çarpmasının ardından İsrail askerinin Filistinli sürücüyü vurarak öldürdüğü belirtildi.

İsrail güçleri, "bıçaklı saldırı" veya "araçla ezme girişimi" iddiasıyla Filistinlilere yönelik saldırılarda bulunurken, insan hakları örgütleri, İsrail'i Filistinlilere karşı yargısız infazla suçluyor

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • taner hekimoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Öldürmedi , Şehit etti.
    Cevapla
  • sait dbakır 1 yıl önce Şikayet Et
    kahr olasn yavidi israil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar