Biden'ın son tuhaflığı: Ölen kongre üyesine seslendi

ABD Başkanı Joe Biden, ağustos ayında bir araba kazasında ölen Indiana Kongre Üyesi Jackie Walorski'nin öldüğünü unuttu, kongredeki konuşmasında Walorski'ye seslenerek nerede olduğunu bulmaya çalıştı.

GİRİŞ 29.09.2022 08:47 GÜNCELLEME 29.09.2022 10:28
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da açlığın sona erdirilmesi konulu bir konferans sırasında Cumhuriyetçi Indiana Temsilcisi Jackie Walorski'yseslenerek onu bulmaya çalıştı.

Ancak Walorski'nin geçen ay araba kazasında öldüğünü unutmuştu.

Biden ve eşi ölümünden sonra kazanın kendilerini çok üzdüğünü söylemişti.

Walorski, konferansı finanse etmek için tasarının dört kongre eş sponsorundan biriydi. Ağustos başında iki çalışanla birlikte hayatını kaybetti.

Missouri Cumhuriyetçi Temsilcisi Vicky Hartzler, hataya atıfta bulunarak "Gerçekten korkunç ve utanç verici bir gaf" dedi.

Biden açıklamalar sırasında yaptığı hayatı düzeltmedi, ancak olay Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında hızla yayıldı.

Bazı insanlar o anı 79 yaşındaki Biden'in başkan olmak için zihinsel kapasiteden yoksun olduğunun kanıtı olarak değerlendirdi.

Biden tuhaf hareketleri ile yine gündemde..Biden tuhaf hareketleri ile yine gündemde..

KAYNAK: REUTERS
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne var bunda adam zaten ruh.
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı yönetmeye çalışan yer altı siyonist örgütler ülkelerin başına kukla bir yönetici yerleştirirler ve o ülkeyi parmaklarında oynatırlar.
    Cevapla
  • mysti 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd yi zaten başkan yonetmez ki. oraya herhangi bir vatandaşı oturtsalar degisen bir sey olmaz. ulke batmaz. başkan sadece bir figuran. o yuzden bunak baskan olmuş abd ye ne günlere kaldık falan demeyin. bizde de bunun bir benzeri ecevit vardi.. bir kac yılda ulke iflas etmişti
    Cevapla
  • VATANSEVERRRR. 1 yıl önce Şikayet Et
    Kukla kukla yasli bunak
    Cevapla
  • Uğurböceği 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasta adam ABD!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!