Bosna Hersek'te dikkat çeken sokak röportajı: Çoğunluk 'Erdoğan'ı istiyoruz' dedi!

Saraybosna'da yapılan bir sokak röportajında "Bosna Hersek'te adaylığını koysa hangi dünya liderine oy verirdiniz?" sorusuna halkın çoğunluğu "Erdoğan" cevabını verdi.

GİRİŞ 29.09.2022 22:22 GÜNCELLEME 29.09.2022 22:26
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

2 Ekim’de genel seçimlerin yapılacağı Bosna Hersek’te seçime günler kala sokak röportajlarıyla seçmenin nabzı yoklanmaya devam ediyor.

ÇARPICI SORUYA 'ERDOĞAN' CEVABI

Ülkenin başkenti Saraybosna'da sokak röportajı yapan bir gazeteci Bosna Herseklilere ilginç bir soru yöneltti. Seçmenlere "Bosna Hersek'te adaylığını koysa hangi dünya liderine oy verirdiniz?" sorusunu soran gazeteciye röportaja katılanların çoğunluğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı liderleri olarak görmek istediklerini söyledi.

"HAKKINDA ÇOK İYİ ŞEYLER DUYDUM"

Röportaja katılan Bosna Herseklilerin çoğunluğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı liderleri olarak görmek isterken sebebini ise şu şekilde ifade ettiler;


* Dünya liderleri arasında Türkiye liderinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü ülkesini en iyi şekilde yönetiyor ve ülkesi için çabalıyor. Dolayısıyla aday olsa ona oy verirdim.

* Erdoğan'a oy verirdim. Onun Bosna Hersek için iyi bir lider olacağını düşünüyorum.

* Recep Tayyip Erdoğan. Çünkü kendisinin tek hakiki dünya lideri olduğunu düşünüyorum.

* Oyumu Erdoğan'a verirdim. Onun Bosna Hersek için iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Hakkında çok iyi şeyler duydum. Onu kendi gözlerimle görme imkanım da oldu. Tam bizim Bosna'mıza göre biri olduğunu düşünüyorum ve onu beğeniyorum.

* Burada mevcut durum zor. Erdoğan gibi sıkı disipline sahip bir lider lazım.

2 EKİM'DE SEÇİME GİDECEKLER

Bosna Hersek Merkezi Seçim Komisyonunca (CİK), ülkedeki Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri, Bosna Hersek Parlamentosu üyeleri, Bosna Hersek Federasyonu Parlamentosu üyeleri, Sırp Cumhuriyeti Halk Meclisi üyeleri, Brçko Bölgesi Meclisi üyeleri ve kanton meclislerinin üyeleri için genel seçimlerin 2 Ekim'de yapılmasına karar verildiği duyurmuştu.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Tacettin YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Liderimiz 4×4 on numara Allah ona güç kuvvet versin islam adına ülkemiz adına isabetli kararlar vermeyi nasib eylesin .Karşısında duranlara bakarmısınız ülkemizde ve dışarıda Ateistler putperestler kafirler münafıklar, onlar kendi aralarında anlaşamasalar da İslam liderine karşı hep birlik oluyorlar GERÇEK HAKİKAT BURADA Nasipsizler bunu idrak edemezler vesselam.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizdeki muhalefetten utanıyorum, iyi olarlar olunca takdir edilmez mi, sayın cumhurbaşkanımız kendi çalışkanlığı vizyon sahibi inancı sayesinde bugünlere geldi, ülkemiz için çok çalışıyor yapılanlar ortada, dünya görürken bizim muhalefet maalesef gör e miyor
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bosna Dünya lideri olduğunu biliyoda bizim mallar bilmiyor.
    Cevapla
  • celil Aracı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamdan anliyorlar adamdan bende olsam tek geçerim
    Cevapla
  • Akgül 1 yıl önce Şikayet Et
    Batının bir çok ülke sinde aday olsa bile kazanır bir çok ülke kendi lerinin böyle bir lider leri olmadığı için kıskanıyorlar ve 7 li şeytan gurubu 2023 seçim lerinde göreceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti