Alec Baldwin, ölümüne neden olduğu ismin ailesiyle uzlaştı

Oyuncu Alec Baldwin, ölümüne neden olduğu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ailesiyle uzlaştı.

Alec Baldwin, ölümüne neden olduğu ismin ailesiyle uzlaştı
Alec Baldwin, ölümüne neden olduğu ismin ailesiyle uzlaştı
GİRİŞ 06.10.2022 10:54 GÜNCELLEME 06.10.2022 14:22

Sinema oyuncusu Alec Baldwin, Rust adlı filmin çekimleri sırasında sette ateşlediği silahla ölümüne neden olduğu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ailesiyle uzlaştı. Filmin ara verilen çekimlerine önümüzdeki yıl yeniden başlanacak.

Hutchins'in ailesi Baldwin ve filmin diğer yapımcıları hakkında ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermekten dolayı şubat ayında dava açmıştı. Taraflar arasındaki uzlaşmanın detayları açıklanmadı.

Ancak Hutchins'in eşi Matthew Hutchins ve 9 yaşındaki oğlu Andros tarafından yapılan açıklamada "Anlaşmamızın bir gereği olarak dava düşecek. Rust filminin çekimleri Ocak 2023'te bütün başrol oyuncularıyla birlikte başlayacak" denildi. Açıklamada Mathew Hutchins filmin yönetici yapımcısı olarak görev alacağına da dikkat çekti.

Oyucu ve filmin yapımcısı Baldwin uzlaşmayı ve filmin çekimlerinin yeniden başlayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Baldwin "Bu zorlu süreçte herkes Halyna'nın oğlu için en iyi olanı yapmak için özel bir arzu taşıdı. Bu trajik ve acı durumun çözümlenmesine katkı veren herkese minnettarım" diye yazdı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.