Tayland'da kreşe silahlı baskın: Korkunç görüntüler, 24'ü çocuk 35 ölü var

Tayland'ın kuzeyindeki Nong Bua Lamphu eyaletinde bir kreşe düzenlenen silahlı saldırıda, 35 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. Hayatını kaybedenlerin 24'ünün çocuk olduğu açıklandı.

GİRİŞ 06.10.2022 11:28 GÜNCELLEME 06.10.2022 17:07
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Tayland'ın kuzeydoğusundaki Nong Bua Lamphu eyaletinde yer alan bir kreşe sebebi henüz belirlenemeyen saldırı düzenlendi.

Polis, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 35 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Hayatını kaybedenlerin 24'ünün çocuk olduğu açıklandı. Saldırıda 12 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

SALDIRGAN KENDİNİ, ÇOCUĞUNU VE ESKİ EŞİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Yetkililer, saldırganın eski bir polis memuru olduğunu ve eşi ile çocuğunu da öldürdüğünü ve saldırı sonrası intihar ettiğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 84
  • BİRÇOCUKHAYALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    O çocukların hayalleri vardı bir oyuncak bir güzel söz işitmek mutlu ediyordu beraberinde insanlarında ölmesi üzücü emin olun dünya çocukları böyle bir dünya hayal etmemiştir bizlerde yetişkinler olarak Tayland ulusunada taziyelirimi sunuyorum üzüntümü ifadeederek büyük bir acı kelimeler yetersiz kalıyor adeta.
    Cevapla
  • adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailelerine sabır versin çocukların hepsi Allah in izniyle cennetteler
    Cevapla
  • yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    cocuklarin sucu neydi!birde eski polis ?gercekten insanlari tanidikca uzaklasmam gayet normaal ,,
    Cevapla
  • özü doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    lânet olsun sana ateşin bol olsun
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Şüphesiz çocuklar cennete gidecek çünkü her doğan insan islam üzere doğar baliğ olduğunda ise gideceği yolu iradesiyle seçer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi