Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile bir araya geldi.

GİRİŞ 13.10.2022 19:43 GÜNCELLEME 13.10.2022 19:44
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için geldiği Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan NATO Karargahı’nda ikili görüşmelerini sürdürüyor.



Bu kapsamda Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Ali Albayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    İnönü adaları verdi yunanı başımıza bela etti.
    Cevapla
  • Refik YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu İngiliz zındıkları sınırları çizerken sürekli sorun, kaos yaşansın diye bilerek muallak alanlar bırakmışlar. Pakistan -Hint sınırı, Irak -İran sınırı, Yunan-Türkiye sınırları, vb. Çünkü zamanı gelince kullandılar, kullanacaklar. Bu da onların şeytanlığı
    Cevapla
  • Vatandaş Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çene suyu çorba.. hep şöyle böyle diyoruz. Paşa sert çıkıyor falan filan.. sonuca bak.. silah ve arkasına destek alan Yunan. Bizim acilen aksiyon almamız, göz dağı vermemiz, tacizlerde bulunarak Amerika ve Avrupa nın karşımıza çıkıp çıkmayacağını görmemiz gerek. Ona göre de Lozan ı ve Adalar konusunda hareket etmeliyiz.
    Cevapla
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş doğru söylüyorsun ancak herşeyin bir zamanı var. Şu anda dediklerini yapsak, aslında şartlarda fena değil, ABD hele AB de karşımıza çıkmasa ki zaten doğrudan savaşmıyorlar dikkat edersen. Yunanistan'ı sihala boğarlar bizi de ekonomik olarak kıskaca alırlar, içimizdeki adamlarını harekete geçirip ortalığı karıştırılar nefes alamayız. Bizim askeri ekonomik ve siyasi olarak biraz daha yol almamız lazım. Bende inanıyorum yanıbaşımızda ki adalarda dalgalan yunan bayrağı orada ebediyyen kalmayacak. Bizim olanı ergeç alacağız İnşallah.
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam Savunma Bakanı olacak şahıssın. Ne kadar çok biliyorsun kardeş. Konuş ülke arkanda yürüüüüü.
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Beğenirsiniz beğenmezsiniz kıta sahanlığı konusunda Yunanistan tarafından bakarsanız Yunanistan haklı. Adalar kimde ise onun kıta sahanlığı s adaların bitiminden başlar. İşte Türkiye'yi karalara hapsetmek anlamına gelecek bu görüş İngilizlerin planlı kaos stratejisidir. Yunan ile barış içinde yaşamamızı istemediğiTnnden adaları Yunan'a verdiler.
    Cevapla
  • SVS 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol kötü niyetli değilsin belli ama Yunanistan haklı değil. Diğer söylediklerine aynen katılıyorum. Türkiyenin ileri sürdüğü bütün tezlerin Uluslararası Hukukta karşılığı var. Daha önce başka devletler arasında yaşanmış sorunlar ve bu konuda Uluslararası Mahkemelerce çözümler var. Bir kere kara suları kıta sahanlığı münhasır ekonomik bölge gibi konularda kesin kural yok. Çünkü Dünya üzerinde ana karalar ile adaların konumu pozisyonu her yerde farklı. Zaten ada ile ana kara aynı statüde kabul edilmiyor.
    Cevapla
  • Yusuf 01 1 yıl önce Şikayet Et
    Hulusi akar görevini çok güzel yapıyor .diplomatik adımlar atılması ilişkiler normal hale getirilmeli .. Yunan’ı maşa olarak kullanan ABD nin tuzaklarına düşmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı