Konstantinos Floros'tan Sakız Adası provokasyonu

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Doğu Ege adaları ziyaretlerini Sakız Adası'nda sürdürdü. Floros, askeri birlikleri denetleyerek, "Adalardaki vatandaşlarımız rahat olabilir çünkü sizler buradasınız" dedi.

GİRİŞ 15.10.2022 09:18 GÜNCELLEME 15.10.2022 13:55
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Doğu Ege Adaları'ndaki askeri birlikleri ziyaret etti. Dün akşam saatlerinde Aydın'ın Kuşadası ilçesine sadece 2 mil uzaklıktaki Sakız Adası'nı ziyaret eden Floros, buradaki kara ve deniz askeri birliklerinde denetlemelerde bulundu.

ASKERİ BİRLİKLERİ DENETLEDİ

Floros, adada bulunan  96. Ulusal Muhafız Yüksek Komutanlığı (ADTE) Komutanlığı'na bağlı askeri birlikleri ve karakolları ziyaret etti. Genelkurmay Başkanı Floros'a, İçişleri ve Adalar Yüksek Askeri Komutanlığı (ASDEN) Komutanı Korgeneral Dimitrios Hupis eşlik etti. General Konstantinos Floros, bu sabah saat 11.00'de Sakız Adası Belediye Başkanı Stamatis Karmancis ve ardından Vali Yardımcısı Pantelis Vrulis ile bir görüşme gerçekleştirecek.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Floros, bu ziyarete ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Göreve bağlılığınız ve kararlılığınız Vatanın bütünlüğünü, saygınlığını ve onurunu garanti ediyor! Toplum rahat olabilir çünkü sizler buradasınız!" ifadelerini kullandı.

Floros'un Sakız Adası'ndaki Panagia ve Psarron  Mevkii'ndeki Askeri Gözetleme Kuleleri'nin bulunduğu yerde Kuşadası'nı gören bölgede silahlı askerlerle fotoğraf çektirdiği görüldü.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 98
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda size sakiza cignetecegiz bekleyin
    Cevapla
  • ALP_THE_KING 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan hepsi hepsi 7-8 kişisiniz yavrimu. 11 den cift kale mac yapacak kadar bile yoksunuz. Japon kale çıkar ancak sizden. Onu da bize çıkarttırmayın. Valla tek başıma gelip silahlarınızı elinizden alıp dizimde kırıp ensenize de bir tokat yapıştırasım geldi. Eşşek sıpaları
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Soykırımcı Yunan/Rum gaspçıları. Tripoliçe ve Mora'da çoluk çocuk demeden yüzbinlerce Müslümanı katlettiler. Bizim müfredat ne zaman anlatacak öğrencilere bu gerçekleri, komşi komşi diye birde cicili bicili laflarla şu gaspçı soykırımcı Yunanı bize sevimli göstermeye çalışıyorlar. Türkiye'de kripto bir kesim sürekli Bizans kalıntılarını onarıp arkeolojik kazılar yaptırıyor canla başla, aynı kesim Osmanlı Camilerini 100 yıldır yıkıyor restore ettirmiyor, aynı kesim her sene havalı Yunan erkeğinin peşinden koşan ezik Türk kızı konseptini dizi olarak bu millete izlettiriyor, Şeriat olsaydı ne kadar kripto devlet ve İslam düşmanı Bizans artığı varsa ifşa olurdu direk.
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    cok yakinda süprizimizi bekleyin!!!
    Cevapla
  • Konya spor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan yunan akıllı olun sizin gücünüz anca denizdeki göçmenlere yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!