Fransa bu cinayeti konuşuyor: 12 yaşındaki genç kız vahşice katledildi

Paris'te bir sokakta bulunan bavulun içinden, 12 yaşındaki Lola Daviet'in cansız bedeni çıktı. Polis, olayla ilgili cinayet soruşturması başlatırken, kızın öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ve işkence gördüğüne inanıldığını aktardı.

Fransa bu cinayeti konuşuyor: 12 yaşındaki genç kız vahşice katledildi
Fransa bu cinayeti konuşuyor: 12 yaşındaki genç kız vahşice katledildi
GİRİŞ 18.10.2022 10:18 GÜNCELLEME 18.10.2022 10:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fransız polisi, Paris'in kuzeydoğusunda bir evin dışındaki bavulun içinden 12 yaşındaki bir kızın cansız bedeninin bulunmasının ardından cinayet soruşturması başlattı.

Bavulun içinde cansız bedeni bulunan 12 yaşındaki Lola Daviet'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ve işkence gördüğü inanılıyor.

BAŞ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Konuya ilişkin cinayet soruşturmasının açılmasının ardından pazartesi günü, 24 yaşındaki evsiz bir kadın ve 43 yaşındaki bir erkek olmak üzere iki şüpheli Paris'te hakim karşısına çıktı.

İki kişinin daha polis tarafından sorgulandığı bildirilirken, "işkence ve barbarlık eylemleriyle işlenen tecavüz" ve "cansız bedeni saklama" suçlarından resmi soruşturma açıldı.

ELİNDE BAVULLA DOLAŞMIŞ

Baş şüphelinin, cuma günü Lola okuldan ayrıldıktan sonra takip ettiği iddia edildi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, evsiz kadının elinde büyük bir bavulla dolaştığı görüldü.

OTOPSİ RAPORU: BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Lola'nın cansız bedeninin bulunduğu bavul, ebeveynleri Delphine ve Johan ile birlikte yaşadığı bölgenin yakınındaki bir apartmanın bahçesine bırakıldı. Otopside Lola'nın boğazında yaralar bulundu; savcılık, kızın boğularak öldüğünü bildirdi.

KATİL ZANLISININ PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

Fransız basınında yer alan haberlere göre, baş şüphelinin işsiz olduğu, sokakta yaşadığı ve ciddi "psikiyatrik sorunlar" yaşadığı bildirildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 12
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da medeniyet böyle birşey işte. içimizdeki hainlere din düşmanlarına ipret olsun başta 6 lı +2 li masaya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    insanların elinden maneviyatı alırsan böyle oluyor vicdanlara hükmetmesen böyle oluyor
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık bu psikojik sorunlulardan her yerde aynı sebep,deliysen kendini öldür sende kurtul insanlıkda senin gibi iğrenç bir mahlukdan kurtulsun.
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransız kaynaklarına göre kadın Cezayir uyrukluymuş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    direk idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere özel çalışma! Yeni destek ve indirimler...Bakan Işıkhan açıkladı
MEB duyurdu! 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu