"Eyvah Türkler dönüyor" FETÖ, Türkiye ve Pakistan'ı hedef aldı! Yunan sahiplendi

FETÖ'cü firari Abdullah Bozkurt'un Türkiye'yi ve kardeş ülke Pakistan'ı karalayan içeriği Türkiye düşmanı Yunan gazeteci Paul Antonopoulos sahiplendi. Güney Kafkasya'daki Türkiye merkezli yeni güç dengesine karşı saldırıya geçtiler.

"Eyvah Türkler dönüyor" FETÖ, Türkiye ve Pakistan'ı hedef aldı! Yunan sahiplendi
"Eyvah Türkler dönüyor" FETÖ, Türkiye ve Pakistan'ı hedef aldı! Yunan sahiplendi
GİRİŞ 26.10.2022 16:50 GÜNCELLEME 26.10.2022 17:56
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Atina merkezli Greek City Times gazetesinden Paul Antonopoulos, sosyal medya hesabından FETÖ'cü Nordic Monitor'dan alıntıladığı skandal bir haberi yayınlandı.

FİRARİ FETÖ'CÜ ABDULLAH BOZKURT UYDURDU

Firari FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'un "Türkiye, Pakistan'ın Hindistan ve ABD'ye karşı gizli siber ordu kurmasına yardım etti" başlıklı içeriğinde asılsız ithamlarla Türkiye'yi uluslararası arenada zor duruma düşürmeye çabaladı.

TÜRKİYE DÜŞMANI YUNAN SERVİS ETTİ

Greek City Times'ın, FETÖ'cü Nordic Monitor'dan alıntıladığı söz konusu içerikte; hiçbir elle tutulur belge veya kanıt sunulmaksızın Türkiye'nin, Pakistan'da gizli siber istihbarat teşkilatı kurulmasına yardım ettiği ve bu sayede ABD ile Hindistan yanlısı muhalifleri karalayarak siyasi gücünü zayıflattığı öne sürüldü.

SÜREKLİ KARALAMA

Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey üyesi olan firari Today's Zaman eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt'un 2018'de İsveç'in başkenti Stockholm'de kurduğu Nordic Monitor isimli sözde haber sitesi, sistematik bir şekilde Türkiye karşıtı kara propaganda üretiyor. Mezkur sitede, Türkiye aleyhinde olmayan hiçbir propaganda paylaşılmıyor.

PAUL YUNAN DİASPORASI GİBİ

Avustralya'da Yunanistan'ın diasporasını yürüten Paul Antonopoulos isimli Türkiye düşmanı sözde gazetecinin gündemini ise, sadece Türkiye aleyhine sahte ve çarptırılmış suçlamalar oluşturuyor. Twitter hesabındaki bütün paylaşımları neredeyse Türkiye üzerine kurulu.

KARDEŞ ÜLKE PAKİSTAN HEDEF

FETÖ'nün yıllardır Türkiye'deki muhalifler eliyle köpürtüp tekrarladığı uydurulmuş suçlamaların konu edildiği içerikte, dost ve kardeş ülke Pakistan ile arasını açmayı hedefleniyor.

YENİ GÜÇ MERKEZİ TÜRKİYE

Bölgesinde söz sahibi olan Türkiye ile kardeş ülke Pakistan arasındaki yüksek stratejik işbirliği, Batı hegemonyasına bir tehdit oluşturmasının yanı sıra Asya’daki güç dinamiklerini de sarsıyor.

BAKÜ'DEKİ ASKERİ TATBİKAT MÜESSES NİZAMI PANİKLETTİ

Bölgedeki statüko hızla değişirken Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan Özel Kuvvetleri’nin 12-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Bakü’de gerçekleştirdiği “Üç Kardeş-2021 Tatbikatı”, bölgesel ve küresel aktörleri rahatsız etmişti.

'Turan Yolu' açılıyor! Bölgede dengeleri değiştirecek'Turan Yolu' açılıyor! Bölgede dengeleri değiştirecek

Türk, Azerbaycanlı ve Pakistanlı AKINCI operatörleri mezun olduTürk, Azerbaycanlı ve Pakistanlı AKINCI operatörleri mezun oldu

TÜM GÖZLERİ BURADA

Batı, son bir yıldır Kafkasya'daki ülkeler üzerindeki kara propaganda faaliyetlerine hız verdi. Özellikle ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Ermenistan gezisi ve ABD Başkanı Joe Biden'ın Pakistan için "tehlikeli ülke" tanımlaması kurgulanmak istenen saldırının ayak sesleri olarak görülüyor.

STRATEJİK ÜSTÜNLÜK TÜRKİYE'DE

2. Karabağ Savaşı esnasında Azerbaycan’a tam destek veren Türkiye ve Pakistan’ın da katıldığı tatbikat, Avrasya’daki güç asimetrisinin Ankara, Bakü ve İslamabad’ın lehine gelişmesine katkı sağlamıştı. Bunanla beraber 3 kardeş ülkenin siyasi, ekonomik ve askeri yüksek düzeyli stratejik iş birliği, ABD tarafından hasım görülen Pakistan için Hindistan’a karşı denge oluşturabilmek adına hayati önemde.

Louisa Vinton: Türkiye, küresel lider olma potansiyeline sahipLouisa Vinton: Türkiye, küresel lider olma potansiyeline sahip

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Turabi 1 yıl önce Şikayet Et
    O gün geldiğinde size merhamet yok.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Haçlılar İslam'la ve müslüman ülkelerle savaşırken fetö acaba hangi inanca sahip olarak tetikçilik yapıyor.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye düşmanı kim varsa. Şimdiden delik inşa etsin. Arılar yakında uçacak.
    Cevapla
  • Osman cavus 1 yıl önce Şikayet Et
    It urur kervan yurur
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yokkkk... Çılgın Türklerrrr "başındaki çuvalı çıkardıııı"...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis: Türkiye ile ilişkilerde olumlu atmosfer devam ediyor
İsrail'den yeni Refah duyurusu! Çok sayıda şehit var! Hamas ve İslami Cihad'dan açıklama