ABD'deki saldırıda asıl hedef Nancy Pelosi'ymiş

ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi'ye saldıran kişinin "Nancy nerede?" diye bağırdığı ve asıl hedefin Nancy Pelosi olduğu belirtildi.

ABD'deki saldırıda asıl hedef Nancy Pelosi'ymiş
ABD'deki saldırıda asıl hedef Nancy Pelosi'ymiş
GİRİŞ 28.10.2022 21:01 GÜNCELLEME 28.10.2022 21:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Amerikan basınına konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen yetkililer, 82 yaşındaki Paul Pelosi'ye bu sabah San Francisco'daki evinde yapılan saldırıya ilişkin detayları paylaştı.

Saldırganın saldırıyı "hedef gözeterek" yaptığını belirten yetkililer, eve girdikten sonra saldırganın Paul Pelosi'ye saldırmadan önce "Nancy nerede?" diye bağırdığını aktardı.

ABD Kongre Polisi ise Nancy Pelosi'nin saldırının olduğu anlarda başkent Washington DC'de olduğu ve yanında korumalarının bulunduğunu açıkladı.

Öte yandan, saldırganın bu eylemi siyasi amaçlı yapıp yapmadığına ilişkin soruşturma sürüyor.

San Francisco'daki evinde saldırıya uğrayan Paul Pelosi hastaneye kaldırılmış, saldırgan da gözaltına alınmıştı. Olayın sebebine ilişkin soruşturma ise sürüyor.

KAYNAK: AA
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam niyetlenmiş ama olmamış. Sonrakinde inşaallah hadi bakalım.
    Cevapla
  • Soysuz kadın 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüh yazık olmuş başaramamış
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun ailesine acıl şifalar dileriz! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi Teyze her zaman insan haklarını demokrasi ve Tayavanı Çinde Uygur ve Tibetlerin haklarını Hong Kong savunan bir şahsiyet! Burda yorumun altına 99 tane polemik içerikli cevap yazmadan Google amazon da yada kitapyurdun da şu kitapı arayıp okumaya tavsiye ederim" Baş Tanık": Doğu Türkistanlı Bir kadının Çin'in toplama Kamplarından kaçışı" yazar "Sayrabul Sauytbay" Ingilzce "Chief Witness" Almanca "Die Kronzeugin" Dinsiz kitapsız komunist çinlilerin soydaşlarınızı yaptıkları zulüm dehşet verici!
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Gebertseler eyimiş iblisin önde gideni moruk
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Temsilciler Meclisi baskınında şüpheli gösterilen trumpın taraftarı çıkmasın yine ? 2024 Abd başkanlık seçim süreci çalkantılı geçeceği gözüküyor. Yaşanan siyasi çekişmeden endişeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!