Suudi Arabistan'da Cadılar Bayramı böyle kutlandı!

Suudi Arabistan, 'Cadılar Bayramı' kutlamalarını geleneksel hale getirmeye çalışıyor. Veliaht Prens Muhammed bin Selman tarafından “yeniliğe atılan imza” denilerek Cadılar Bayramı Suudi Arabistan’da kutlanmaya başlamıştı.

Suudi Arabistan'da Cadılar Bayramı böyle kutlandı!
Suudi Arabistan'da Cadılar Bayramı böyle kutlandı!
GİRİŞ 28.10.2022 22:07 GÜNCELLEME 28.10.2022 22:14
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Hristiyanlıkta Azizler Günü'nü temsil eden Cadılar Bayramı, Suudi Arabistan'da halk tarafından ikinci kez kutlandı. Tüm dünyada her sene ekim ayında kutlanan ve genellikle korkunç kostümler giyilerek eğlenilen Cadılar Bayramı'na, Suudiler ikinci kez eşlik etti.

SUUDİ ARABİSTAN'DA CADILAR BAYRAMI COŞKUSU

Başkent Riyad'da düzenlenen kutlama partilerine Suudiler bu yılda yoğun ilgi gösterdi. Günler öncesinden hazırlanan Suudiler, çeşitli kostümlerle eğlence merkezleri ile sokaklarda gezdi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 25
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Selmanda onların kemalidir
    Cevapla
  • Zort 1 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberlerimizin bıraktığı bu topraklarda Hristiyan adetlerini sevdirerek Hristiyanlastirmaya "yenilik" adını vermemeliyiz.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Suud halkı krallardan çok korkuyor herkes canını çok seviyor dolayısıyla diktatörluk zirvede haksızlığa baş kaldiranin kellesi alınıyor halk toplu isyan etmezse Türkiye'den beter olurlar zaten Siyonizm dün dünyayı ele geçirmiş Araplarda malum müsait halk sonradan görme
    Cevapla
  • Uğur Toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    Selman'ın bahsettiği "yenilik"ten murat, Müslüman halkı hristiyan adetlerini sevdirerek hristiyanlastirmak ise bu yeni bir şey değil. Türkiye'de de uzun yıllardır Christmas'ı kutluyor bizim millet.
    Cevapla
  • Arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Suudilerin Amerikalılaştıları gün gibi ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu