FETÖ'cü Enes Kanter teröristbaşı Gülen'i böyle aklamaya çalıştı: O gece ağladı

Bir Alman kanalına konuşan FETO'nun manevi oğlu Enes Kanter, 15 Temmuz hain darbe girişiminin elebaşı Fetullah Gülen’i aklama çabasına girişti..

FETÖ'cü Enes Kanter teröristbaşı Gülen'i böyle aklamaya çalıştı: O gece ağladı
FETÖ'cü Enes Kanter teröristbaşı Gülen'i böyle aklamaya çalıştı: O gece ağladı
GİRİŞ 31.10.2022 16:57 GÜNCELLEME 31.10.2022 17:14
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden yıllar geçti. ABD'ye kaçan hainlerin o geceye ilişkin pişkin açıklamaları devam ediyor.

Son olarak her fırsatta Türkiye'ye karşı karalama kampanyalarına dahil olan Terör elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Almanya'daki Frankfurt Kitap Fuarı'na katıldı.

Burada bir Alman televizyonuna konuşan Kanter, 15 Temmuz gecesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜLEN'İN DARBEDEN O GECE HABERİ OLDU
Hain FETÖ'cü o gece Fetullah Gülen'in yanında olduğunu ve Gülen'in darbeden o gece haberi olduğunu söyledi.

Türkiye için hep birlikte dua ettiklerini söyleyen Kanter, "Birçoğunun bilmediği bir şey var. Darbe gecesi Sayın Gülen'in yanındaydım. Antrenmandan sonra onu ziyarete gittim ve yanına oturdum.

Bir takipçisi kendisine bir iPad getirerek darbe girişimini haber verdi. Gülen inanmak istemedi. Tepkisini yakından izledim.

"GÜLEN O GECE AĞLADI"
Öğrencilerinden birini tanıdığı herkesi araması için görevlendirdi. Hepsinin Türkiye için dua etmesini istedi. Biz de Türkiye için dua ettik. Gülen o gece ağladı." diye konuştu..

"ERDOĞAN'IN UZUN KOLU DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNE UZANIYOR"
Kanter, kendisine yöneltilen "Geçen yıldan beri ABD vatandaşısınız. Bugün kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:

"Dünyanın 26 ülkesine tekrar seyahat edebilirim. Sadece 26 çünkü Erdoğan'ın uzun kolu dünyanın birçok ülkesine uzanıyor. Türkiye Cumhurbaşkanı gelişmekte olan ülkelerdeki hükümetlerle birlikte çalışıyor ve bu ülkelerden düşman olarak gördüğü insanları kaçırabilmek için onlara büyük meblağlarda para teklif ediyor. Bu neredeyse Endonezya'da başıma geliyordu."

KAYNAK: AHABER
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 149
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    sen bir hainsin ve vatansız bir hain olarak geberip gideceksin. münafıkların gittiği yere.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    soysuzlar
    Cevapla
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz hainlikleri, hak yemeleri, milleti maddi ve manevi olarak sömürdüğünüzü, hırsızlığınızı UNUTMADIK..Çok şeyi unutmadık.
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Sümüklü yalaka
    Cevapla
  • tamer danacı 1 yıl önce Şikayet Et
    tabiki ağlamıştır başarılı olamadık diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!