Fransa'da evinde aslan yavrusu besleyen kişiye hapis ve para cezası

Fransa'da evinde aslan yavrusu besleyen kişiye, 8 ay hapis ve hayvan hakları derneklerine ödemesi koşuluyla 14 bin 500 avro para cezası verildi.

Fransa'da evinde aslan yavrusu besleyen kişiye hapis ve para cezası
Fransa'da evinde aslan yavrusu besleyen kişiye hapis ve para cezası
GİRİŞ 08.11.2022 23:34 GÜNCELLEME 08.11.2022 23:34

20 Minutes'ün haberine göre, Seine-Sant-Denis'teki Bobigny Ceza Mahkemesi, 2017'de bir kafeste koruma altındaki vahşi bir hayvanı evinde izinsiz besleyen bir adamı, yargılandığı davada suçlu buldu.

Mahkeme 4'ü tecilli, 8 ay hapis cezası verdiği bu kişinin, davanın sivil tarafları olan 6 hayvanları koruma derneğine de 14 bin 500 avro para cezası ödemesine hükmetti.

Mahkeme ayrıca, geri kalan 4 aylık hapis cezası için kefaletle serbest bıraktığı kişinin günlüğü 15 avrodan 90 gün boyunca ceza ödemesini kararlaştırdı.

Söz konusu kişi, cezalara uymadığı takdirde hapse girecek.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin