Trump, Biden'ı dalga konusu yaptı!

2024 seçimlerinde aday olabileceğinin sinyalini veren ve mitinglerine şimdiden başlayan eski ABD Başkanı Donald Trump, gafları ile gündemden düşmeyen ABD Başkanı Biden'ı dalga konusu yaptı.

Trump, Biden'ı dalga konusu yaptı!
Trump, Biden'ı dalga konusu yaptı!
GİRİŞ 10.11.2022 23:00 GÜNCELLEME 11.11.2022 03:05

ABD'de 2024 yılında düzenlenecek başkanlık seçimleri için hazırlıklar devam ederken olası adaylar arasındaki seçim yarışı da kızışmaya başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Joe Biden, New York'ta bir miting gerçekleştirirken, eski Başkan Donald Trump ise Miami'de miting düzenledi.

TRUMP, BİDEN'I DALGA KONUSU YAPTI

2024'teki seçimde aday olabileceğinin de sinyalini veren Trump, gafları ve ilginç hareketleri ile çok konuşulan Biden'ın dalga konusu yaptı. Coşkulu bir kalabalığa seslenen Trump, Biden'ın gaflarından ve o hareketlerinden oluşan videoyu açarak herkese izletti.

Biden'dan yeni gaf: Irak ile Rusya'yı karıştırdıBiden'dan yeni gaf: Irak ile Rusya'yı karıştırdı

GAFLARI VE HAREKETLERİYLE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Geçtiğimiz günlerde hava ile tokalaşıp Beyaz Saray'ın yolunu unutan Biden, yeniden dikkat çekti. Geçen hafta yaptığı seçim çalışmalarında iki kez İnsülin ilacının mucidi ile görüştüğü yineleyen Joe Biden sosyal medyada alay konusu olmuştu. Çünkü insülinin mucidi olan Dr. Frederick Banting ve Profesör John James Richard Macleod, 1921 yılında insülini icat ettikten sonra 1923'te Nobel Ödülü'ne layık görülmüştü. Macleod 1935'te, Banting ise 1941'de hayatını kaybetti.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!