Papa Franciscus'tan İstanbul açıklaması

Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

GİRİŞ 15.11.2022 22:19 GÜNCELLEME 15.11.2022 22:20
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Vatikan Basın Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Vatikan Devlet Sekreteri Kardinal Pietro Parolin'in Papa Franciscus adına İstanbul’daki saldırıda yaşamını yitirenler için Türkiye'deki Vatikan Büyükelçisi Marek Solczynski aracılığıyla taziye mesajı gönderdiği belirtildi.

Taziye mesajında, "Papa Franciscus, pazar günü İstanbul'da patlamanın yol açtığı can kayıplarından derin üzüntü duyuyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına taziyelerini gönderiyor. Yaralılar ve sevdikleri için yas tutanlara manevi yakınlığını belirten Papa, hiçbir şiddet eyleminin, Türkiye halkının kardeşlik, adalet ve barış değerleri temelinde bir toplum inşa etme çabalarını yıldırmaması için dua ediyor." ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    papa üzüldüğünü biliyoruz neden daha fazla Müslüman ölmedi diye
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan Prövakatör! Dinler arasında kavaga peşindemisin toplumsal algı operasyon peşindemisin nesin ne ayaksın bu millet sozin sizin gibi Provakatörlerin oynunu gelmez gelmeyecektir!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yemin et
    Cevapla
  • Özgür biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu sen soyluyosan mutlaka işi yaptırdıklarıniza şifreli teşekkür ediyirsunuzdur araştırmak gerek .
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sag ol papa cok üzgünüz Türkiye bir ve diri dir lazi gürcüsü yörügü kürtü türkü bulgari romani ile hep birlikte türkiyeyiz pkk denen terör örgütüne boyun eymeyiz
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif yalan söylüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi