Yunan Başbakan Miçotakis'ten Türkiye provokasyonu! İzin istemeyeceğiz

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türkiye'yi hedef aldığı açıklamada, "Ülkemizi silahlandırmak için komşu ülkeden izin istemeyeceğiz." ifadelerine yer verdi..

Yunan Başbakan Miçotakis'ten Türkiye provokasyonu! İzin istemeyeceğiz
Yunan Başbakan Miçotakis'ten Türkiye provokasyonu! İzin istemeyeceğiz
GİRİŞ 23.11.2022 17:07 GÜNCELLEME 24.11.2022 12:36
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Yunanistan son dönemlerde artan Ege ve Doğu Akdeniz provokasyonuna bir yenisini daha ekledi. Gayriaskeri statüdeki adaları silahlandırmayı bırakmayan Yunanistan'ın Başbakanı Kiryakos Miçotakis, "Ülkemizi silahlandırmak için komşu ülkeden izin istemeyeceğiz." dedi.

Uluslararası hukuka aykırı şekilde Ege'deki Gayriaskeri Statüdeki adaları silahlandırdığı gözler önüne serilen Yunanistan'dan bir provokasyon daha geldi. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye'yi hedef aldı.

Son olarak geçtiğimiz aylarda çıkarma gemilerinin Midilli ve Sisam'a özellikle ABD tarafından hibe edilen askeri araçları sevk etmesi dikkati çekmişti. Yunanistan'ın Gayriaskeri Statüdeki adalara yönelik uluslararası hukuku çiğneyen faaliyetleri görüntülenmişti.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 22
  • hkalem 1 yıl önce Şikayet Et
    bir gece ansizin gelecegiz
    Cevapla
  • hasan elçin 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan sen silahlanmıyon ki angut ülkeni yabancı güçlere teslim ediyon hain. yunanlı vatandaşlar bunu nasıl kabul ediyor. hayret
    Cevapla
  • Selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    İstediğiniz kadar silah yığınağı yapın 2 füzelik işi var. Zamanı gelince Allah ın yardımı geldiğinde hepsi çöp olacak o yığınak yaptığınız silahların.
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    İzin isteme tabi ki bizim nasılsa onlara el koyacağımız zaman cok uzak değil .
    Cevapla
  • Asilkan 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin 40 yıl ilmek ilmek ördüğü fetöyü 2 saatte bertaraf eden bu millet sınırları belli olan20 milyonluk yunanistanı ve ABD silahlarına 40 dakika yeterli imha etmek için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu