Meksika'da güzellik yarışmasında elektrik çarpan yarışmacı yere yığıldı

Meksika’da düzenlenen güzellik yarışmasında bir yarışmacı mikrofonu eline aldığında elektrik akımına kapılarak yere yığıldı.

GİRİŞ 30.11.2022 04:48 GÜNCELLEME 30.11.2022 04:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Meksika’nın Michoacan eyaletinde düzenlenen Senorita Sahuayo 2022 Güzellik Yarışması'nda ikinci olduktan sonra konuşma yapmak üzere sahneye çıkan 22 yaşındaki yarışmacı Andrea Granados Victor, mikrofonu eline aldığı anda elektrik akımına kapıldı. Bir süre çığlıklar atarak elindeki mikrofonu bırakmaya çalışan Victor sonunda yere yığılarak mikrofonu düşürdü.

''RESMEN ŞARJ OLDUM''

Çevredekilerin yardımıyla ayağa kaldırılan genç kadın, bir kaç dakika sonra kendine geldi. Konuşmasını yapmak için yeniden sahneye çıkan Andrea, “Resmen şarj oldum. Hepinize teşekkür ederim. Tanrıya şükür iyiyim” dedi.

Olay sonrası muayene için hastaneye giden genç yarışmacı elinde oluşan yanık nedeniyle tedavi edildi. Olayın açık havada yapılan yarışmadan önce yağmur yağması ve yarışmacının ayaklarının çıplak olması sebebiyle meydana geldiği ifade edildi.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 10
  • KaraBela 1 yıl önce Şikayet Et
    süper yaaaa okadar kasıntı yürüyüşün sonu muhteşem olmuşşşşşş
    Cevapla
  • Toprak Güler 1 yıl önce Şikayet Et
    Tanrı'ya şükür demiş, sıkıya gelince.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    anlamadığım şey şu; kazaya uğrayan ve yere düşen birini neden ayağa kaldırmaya çalışırız. ya insan zaten ayakta duramadığı için yere düşüyor, kalkacak mecali yok, illa da ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. yanlış.
    Cevapla
  • CESUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar böbürlenmenin sonucu.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik alamıyorum diyenlere gelsin bu. Elektrik nasıl alınırmış görün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!