Elon Musk'ın annesi Maye Musk, Türk kahvesinin hayranı çıktı

Elon Musk'ın annesi Maye Musk, Dünya Türk Kahvesi Günü'nde Türk kahveli bir fotoğraf paylaştı. Türk kahvesine olan sevgisini dile getiren Maye Musk, Türk kahvesinin sağlığa iyi gelen yönlerine dair bilgiler verdi.

Elon Musk'ın annesi Maye Musk, Türk kahvesinin hayranı çıktı
Elon Musk'ın annesi Maye Musk, Türk kahvesinin hayranı çıktı
GİRİŞ 06.12.2022 11:53 GÜNCELLEME 06.12.2022 11:53

Elon Musk'ın annesi Maye Musk, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nde Instagram hesabından Türk kahveli bir paylaşım yaptı.

Musk, bu paylaşımla Türk kahve makinesi üreticisi Arzum Okka'nın küresel reklam yüzü olduğunu açıklamış oldu.

Maye Musk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'de çok satanlar listesine giren 'Bir Kadın Plan Yaparsa' adlı kitabımda da bahsettiğim gibi Türk kahvemi çok seviyorum. Bugün (5 Aralık) Dünya Türk Kahvesi Günü vesilesiyle Türk kahvesi hakkında biraz bilgi paylaşayım. Bir diyetisyen olarak, araştırmaları takip ediyorum ve bulgular, ölçülü kahve alımının (günde 2-5 fincan) beslenmeyle ilişkili kronik hastalıkların olasılığını düşürdüğü yönünde. Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi ile doğrudan fincanda servis edilen Türk kahvesinin keyfini çıkarın" ifadelerini kullandı.

Maye Musk ayrıca, yaptığı paylaşımda model ve kahve makinesinin Türkiye reklam yüzü olan Tülin Şahin'i de etiketledi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik