Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion'dan kahreden haber! Nadir görülen hastalığa yakalandı

Dünyaca ünlü ses sanatçısı Celine Dion, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarını adeta yasa boğdu. Titanic film müziği 'My Heart Will Go On' şarkısıyla ün salan Dion, nadir görülen 'Katı kişi sendromu' hastalığına yakalandı.

Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion'dan kahreden haber! Nadir görülen hastalığa yakalandı
Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion'dan kahreden haber! Nadir görülen hastalığa yakalandı
GİRİŞ 09.12.2022 23:34 GÜNCELLEME 09.12.2022 23:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü Kanadalı ses sanatçısı 52 yaşındaki Celine Dion, kişisel sosyal medya hesabından hayranlarını adeta yasa boğan bir duyuru yaptı. Efsaneleşmiş Titanic film müziği 'My Heart Will Go On' ile adını tüm dünyaya duyuran ünlü sanatçı Celine Dion yaptığı açıklamada, dünya üzerinde çok nadir görülen 'Katı Kişi Sendromu' hastalığına yakalandığını duyurdu.

ÇOK NADİR GÖRÜLEN BİR HASTALIK

Üzücü haberi hayranlarına bir video ile duyuran Dion, uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu belirtti.

Oldukça nadir görülen bu nörolojik hastalık, kas sisteminde spazmlara ve sertliğe neden oluyor. Öncelikle gövde kaslarını etkileyen bu sertlik ve spazmlar zaman geçtikçe şiddetlenerek kemik kırılmalarına bile neden olmakta.

En nadir belirtilerinin kronik ağır ve bozulmuş hareketlilik olan Katı kişi sendromu hastalığının en büyük özelliği ise belirgin ve kesin bir mekanizmasının olmamasıdır.

'BUGÜN BUNLARI SÖYLEMEK BENİ ÇOK İNCİTİYOR'

Kötü haberi yaklaşık 5,2 milyon takipçiye sahip hesabından paylaştığı video ile duyuran Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion, "Ne yazık ki, bu kasılmalar günlük hayattaki her hareketimi etkiliyor. Bazen yürürken zorluklar yaşıyorum. Bugün, bunları söylemek beni çok fazla incitiyor. Fakat Avrupa'da Şubat ayında başlaması planlanan turnem için hazır olmayacağım" dedi.

'TEK İSTEDİĞİM ŞEY YAPMAYI EN ÇOK SEVDİĞİM ŞEY OLAN ŞARKI SÖYLEMEK'

Videoda konuştuğu esnada oldukça duygulu anlar yaşayan ve göz yaşlarına hakim olamayan ünlü ses sanatçısı, "Spor hocalarımla birlikte her gün gücümü ve eski performansımı yeniden kazanabilmek için çok fazla çalışıyorum. Fakat kabul ediyorum ki mücadele gerek. Tek istediğim, bütün hayatım boyunca yapmayı en çok sevdiğim şey olan şarkı söylemek" diyerek konuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Cokmu kahr olduz ?.?
    Cevapla
  • bahri 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kötü günlerinde birşey vesile olurda ıslam'la şereflenirsin inşallah.sana da çok yakışır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'