Macaristan Başbakanı Orban, AP ile dalga geçti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.

Macaristan Başbakanı Orban, AP ile dalga geçti
Macaristan Başbakanı Orban, AP ile dalga geçti
GİRİŞ 13.12.2022 00:30 GÜNCELLEME 13.12.2022 00:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa Parlamentosu (AP) üyeleri ile AP'nin başkan yardımcılarından Yunan Milletvekili Eva Kaili'nin de içinde bulunduğu yolsuzluk skandalı sonrası Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile AP'deki yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.

Orban, ABD’nin 40’ıncı Başkanı Ronald Reagan'ın etrafındaki birçok kişiyle kahkaha attığı ve üzerinde "Ve dediler ki, AP Macaristan'daki yolsuzluktan ciddi endişe duyuyor" ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı "Avrupa Parlamentosu'na günaydın" başlığıyla paylaştı.

AP, yolsuzluk, hukukun üstünlüğünün ihlal edilmesi ve kötüye kullanım gibi nedenlerden ötürü AB tarafından Macaristan’a sağlanacak olan fonların dondurulmasını öngören karar tasarısını kabul etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyet diye bize yutturulmaya çalışılan o tek dişi kalmış canavar ortada kaldı.... Bunların gerçekleri bu fakat para ve kibirleri bu karanlık yüzlerini maskeliyordu...
    Cevapla
  • Ayışığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Macar türkü düşmanın esas kim olduğunu biliyor oyun bozuyor yanliz darbe falan indirmesinler malum en iyi yaptıkları şey ülke karıştırıp darbeyle halkın sectiklerini indirip diktatörleri basa geçirip adına demokrasi diyorlar.
    Cevapla
  • Devo 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey tersine de önüyor. Biz Ab ye değil Ab bize yalvaracak bizi enerji birliğinize alın diye
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa çöküyor. Avrupa ülkeleri çökünce ne yapacağını biliyor mu acaba. Macaristan yerini seçti Türkiye. Yakında Türkiye 'yi Avrupa Birliğine üye yapmak için yalvarırlarsa şaşırmayın. Bunun için büyük bir ihtimalle Gurbetçileri kullanabilirler. Pkk nın karargah edindiği yerlerde petrol maden gaz çıkıyor. Amerika Avrupa çöküyor ve Müslüman ülkelerden defolup gidecekleri gün yakındır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!