Messi'yi çıldırmıştı! Nusret'i final maçına almayacaklar

ABD'nin en eski futbol turnuvası 'Open Cup' resmi hesabı, Nusret Gökçe'nin final maçına alınmayacağını duyurdu. Nusret Gökçe, Katar'daki törende yaptıklarıyla tepki çekmişti.

Messi'yi çıldırmıştı! Nusret'i final maçına almayacaklar
Messi'yi çıldırmıştı! Nusret'i final maçına almayacaklar
GİRİŞ 22.12.2022 02:20 GÜNCELLEME 22.12.2022 04:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda Arjantin'in Fransa'yı yenerek mutlu sona ulaştığı final maçının ardından ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin sahaya girmesi büyük tepki çekmişti. Messi'nin Nusret Gökçe'ye karşı gösterdiği tavır da çok konuşuldu.

Nusret'in sahaya girip Dünya kupasına nasıl dokunduğu belli oldu!Nusret'in sahaya girip Dünya kupasına nasıl dokunduğu belli oldu!

HİÇ PAS VERMEDİ

Canlı olarak ekranlara yansıya anlarda, Arjantinli yıldızı fotoğraf çekilmek için kolundan çeken ve gitmesine engel olmak isteyen Nusret Gökçe'ye Messi'nin hiç pas vermediği görüldü.

"SALT BAE MEN EDİLMİŞTİR"

ABD'nin en eski futbol turnuvası olan 'Open Cup'ın resmi hesabından yapılan açıklamada, "Salt Bae, 2023 Open Cup'tan men edilmiştir" ifadeleri yer aldı. Bu paylaşım dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    adam amacına ulaştı binlerce liraya yapamıycağı reklamı yaptı
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav nusret neyin pesinde iki tuz attin diye kendini dokunulmazmi saniyor adam gibi Dur geldigin yere cabuk unutmus gibi sov yapiyor senin kesdigin et kadar ben koyun gutmusum gercek ol sahte olma
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Cono mudur nedir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Su tipi sevebilen varmi aceba? Ikiside ayni. Meymenetsizler
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Reklam arsızlığı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek