Terör dalgası Yunanistan'a sıçradı! PKK destekçileri Atina'da polise saldırdı

Yunanistan'ın başkenti Atina'da terör örgütü PKK yanlısı bir grup, Fransa'da 3 kişinin ölmesine neden olan silahlı saldırıyı protesto gerekçesiyle polise saldırdı. Marsilya'da da 4 PKK'lı gösterici gözaltına alındı.

Terör dalgası Yunanistan'a sıçradı! PKK destekçileri Atina'da polise saldırdı
Terör dalgası Yunanistan'a sıçradı! PKK destekçileri Atina'da polise saldırdı
GİRİŞ 24.12.2022 01:15 GÜNCELLEME 24.12.2022 01:15
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Frnasa'nın başkenti Paris'teki saldırıyı sözde protesto eden bölücü terör örgütü PKK destekçileri Atina'da polise saldırı düzenledi.

OLAY

Paris'teki Strasbourg Saint Denis'deki Ahmet Kaya Kültür Merkezi olarak bilinen binanın önündeki saldırının kendilerine yapıldığını öne süren PKK terör örgütü yanlısı bir grup Fransa'nın Atina Büyükelçiliği önünde toplandı.

YUNAN POLİSİ YABANCI CİSİM ATAN PKK'LI SALDIRGANLARA SES BOMBASI İLE KARŞILIK VERDİ

Gruptakiler, terör örgütünü simgeleyen paçavralar ve ellerine geçirdikleri cisimlerle polise saldırdı. Polis saldırganlara ses bombası ile müdahale etti.

MARSİLYA'DA GÖZALTILAR VAR

Bu arada, Paris'teki saldırı sonrası yaklaşık 150 terör örgütü PKK yandaşı, Fransa'nın güneyindeki Marsilya kentinde Bouches-du-Rhones Bölge Valiliği önünde toplandı.

Terör örgütünü simgeleyen paçavralar taşıyan grupla polis arasında çıkan arbedede 4 polis hafif yaralandı. 4 protestocuyu gözaltına alan polis, göstericileri dağıttı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • CANİP 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel hareketler bunlar.bu daha ne ki ? bu vatansız imansız teröristleri besleyin bakalım siz !! daha neler gelecek başınıza neler.ettiklerinizi çekeceksiniz.ülkemizdeki binlerce masumun kanına girip şehit eden bu zerdüşt iblisler değil fransayı yunan,stani kendilerine tasma takanların ülkelerini başlarına yıksın kendileri ile birlikte bu teröristlerde cehennemi boylasınlar inşallah.rabbim büyüktür o müntakimdir.
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    inşaalah AB deki tüm fransiz büyük elcileklerini ve konsolosluklarini zarar verirlerde bulunduklari ülkelerin polisleriye catislirlarda bu lagim farelerinin gereck yüzlerini görürler göpereceksiniz hemen hepsin Türkiyeye gödermiye kalkisirlar hainler beter olun beter!!!
    Cevapla
  • silke 1 yıl önce Şikayet Et
    REIS tavsiyeni dinlemediler Simdi hakliligini görüyorlar REIS.
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dur bu banlangic yakinda bu itsurulei size daha neler yapacak besleyin
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun. Besle kargayı oysun gözünü. Daha çok uğraşacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi