Fransız vekil kendi polisini suçladı!

Terör örgütü PKK yandaşlarının Paris’teki gösterilerine Fransa Ulusal Meclisi Üyesi Sebastien Delogu destek verdi. Kendi ülkesindeki polisin müdahalesini eleştiren Delogu ayrıca PKK paçavraları altında yürüdü.

GİRİŞ 25.12.2022 09:07 GÜNCELLEME 25.12.2022 09:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fransa’nın başkenti Paris’te Ahmet Kaya Kültür Merkezi binası yakınlarında düzenlenen saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Söz konusu saldırı sonrasın terör örgütü PKK yandaşları, ellerinde örgüt paçavralarıyla Fransız polisiyle karşı karşıya geldi.  Sokakları savaş alanına çeviren terör örgütü sempatizanlarına polis müdahale etti. Yaşanan olayda en az 31 Fransız polisi yaralandı.

FRANSIZ VEKİLDEN TERÖR YANDAŞLARINA DESTEK

Ancak polisin tavrına Fransa Ulusal Meclisi Üyesi Sebastien Delogu tepki gösterdi. Terör örgütü paçavraları altında düzenlenen yürüyüşüne katılan Fransız vekil, Paris’teki yürüyüş sırasında örgütün bezleri altında poz verdi.

SOKAKLARI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRENLERE ‘BARIŞÇIL GRUP’ DEDİ

Delogu, müdahale görüntülerini paylaştığı sosyal medyada, "Polis, saldırının kurbanlarını anmak üzere gelen barışçıl gruba karşı kabul edilemez şiddet uygulamaktan suçlu! Hatırlatmak isterim ki polise göstericileri sopayla dövmek için değil, gösterileri korumak için maaş ödeniyor." diye yazdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Gizmo 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransızların ne kadar ödlek olduklarına şahit olduk,PKK korkusundan onları kınayaçağına onları kahraman ilan ettiler.
    Cevapla
  • YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu alça Fransız vekilin terör örgütünün paçavraları altında yürümesinde bir tuhaflık yoktur, zira küfür tek millettir.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    mit çok güzel bir mixer yapabilir burdan durum ortam çok müsait pkk izi it izine karışmış fransız it hdpkk lılar var bu kış sokaklar ısınmalı scak olsun üşümesin insanlar yazıktır. fransız milliyetçiler bu hdpkk lıları ısıtmalı temizlemeli çok güzel işler çıkar burdan olay soğutulmamalı kaşıyın sürekli....
    Cevapla
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupada faşizm yükseliyor...bunlar sosyalistlerin son çırpınışları
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kultur merkezi teror merkezi turkiye neden ulkemizdeki hainleri fransaya gondermiyor guzel olur birakin onlar ugrassin guzel bir plan hapisanelere bosaltin yollayin fransaya onlar hainleri cok seviyorlar yollayin almanyaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor